Билетите за концерта на NIGHTWISH се разпродават, пускат допълнителни

10 сеп 2016, 11:17 ч. 3099 / 6 8
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

 Разпродадоха Арената!

NIGHTWISH поставиха рекорд по продажби за турнето си.
Българските фенове са най-много.

Финландската група Nightwish ще отпразнува 20 години от създаването си на 14-и септември в столичната Арена Армеец. Само дни преди шоуто стана ясно, че всички предвидени за продажба билети са изчерпани, но групата е дала разрешение да се пусне най-горното ниво в Арена Армеец, което ще даде шанс на още близо 1000 души да видят за първи път на живо в България легендарните финландци. Цената на новите билети е 59 лева, а количеството е ограничено.

Така концертът в България се превръща в най-продавания за Европейското турне на Nightwish изпреварвайки тези в Испания, Португалия и Полша. Очаква се шоуто им да включва песни от новия албум Endless Forms Most Beautiful, но в по-голямата си част да бъде с най-големите хитове на групата, тъй като това ще е първо гостуване на Nightwish у нас и то навръх 20-ата годишнина от създаването им.

Floor Jansen, Marco Hietala, Erno “Emppu” Vuorinen, Tuomas Holopainen, Kai Hahto и Troy Donockley пристигат у нас ден преди концерта, като са поръчали 3 огромни джипа, с които да обиколят софийските забележителности.

В деня на концерта: вратите отварят в 18:30, а SEVI, на които се падна честта да подгреят шоуто, излизат на сцената около 20:00 часа. Сетът им ще продължи точно 30 минути, след което сцената ще започне да се подготвя за излизането на легендите! Последните билети са на цена от 59 лева в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg.

NIGHTWISH е финландска група, създадена през 1996-та година от Tuomas Holopainen, Erno “Emppu” Vuorinen и Tarja Turunen. Името NIGHTWISH идва от първата им съвместна песен. Международната слава идва в началото на 2000 година, когато излиза третият албум на групата „Wishmaster” и кавър на хита на Gary Moore "Over the Hills and Far Away". За най-силната година на Nightwish се смята 2004-та, когато излиза албумът „Once” и най-големият хит „Nemo”, който оглавява за дълго време почти всички музикални класации в Европа.

 

още за:

NightwishSevi


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рапунцел 10.09.2016 23:21:37 отговори + 7 6
Аз искам да гледам само Sevi Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bad wolf 11.09.2016 01:04:13 + 8 3
Тея връзкари с бащи милионери за какво са ти, ве? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 11.09.2016 11:09:45 + 10 3
SEвI... възможно най-тъпото предложение за подгряваща група. Толкова лигава и неприятна банда. Все едно са излезли от сериала "Революция Z". Аман от чички с парички... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mioist 10.09.2016 15:15:27 отговори + 7 14
Чудесна новина! Явно най-горните сектори не са били предвидени за продажба, но сега ги отварят поради големия интерес. Очаквам шоуто с нетърпение! И не - няма нито лъжа, нито конспирация, за шок и ужас на търсещите я
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Севи 10.09.2016 11:59:17 отговори + 25 10
Хем разпродадени, хем горното ниво не е?!? Хем в момента има билети за почти всички сектори ... Хем и две сцени ще бъдат строени -- едната ще е чужда... нещо ни лъжат както си искат!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЛАЖА 10.09.2016 14:53:46 + 12 6
ЛАЖАТ НИ!!1 ТУВА Е КОнСПИРАЦИЯ ШЪ ЗНАИТИ !!11!!ЕДНО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пустиняк 10.09.2016 18:25:21 + 7 6
Никъде не е казано, че са разпродадени. Четете по- внимателно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петрофф 11.09.2016 06:31:27 + 5 2
В заглавието "Разпро... Арената!!" Не пише нищо такова, нал' тъй бе пустиняк?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".