Shibby Pictures и Erica Russo на живо в София на 24 септември

10 сеп 2016, 12:42 ч. 519 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Shibby Pictures е творческото тяло на независимия кинаджия Джак Керли. От доста години Джак е стъпил здраво в DIY музикалната сцена, снимайки музикални видео клипове за пънк-рок банди като Leftover Crack, Days N' Daze и Mischief Brew. През 2012 г. той направи документалния филм "Trying It At Home", където в детайли разглежда как работи DIY музикалната сцена и какви са нейните ценности. От 2013 насам Джак е обиколил целия свят със своите DIY филмови прожекции, включващи късометражни филми и музикални клипове. На 24 септември Shibby Pictures идва да ни ги представи и в София.

Освен него ще се запознаем на живо и д американската инди рок/фолк изпълнителка Erica Russo, чиято извънземна музика звучи едновременно деликатна и пронизваща душата, къпеща слушателя с нежни вокали и завладяващи мелодии. Ерика Русо комбинира своя замечтан фолк стил с инди рок, за да създаде дълбоко проникващи и незабравими песни. Deli NYC я описва като "очарователен вързоп от енергия; можем да чуем все повече с всяко следващо слушане." Чисто новият албум на Ерика Русо, който носи името "Honey", излиза на 16 септември, а София е първата дата от нейното европейско турне, така че ще можем да го чуем на живо преди всички останали.

Освен филмите на Shibby Pictures и красивата музика на Erica Russo, съботната вечер ни обещава и още една музикална изненада. Каква ще бъде тя, елате и ще видите/чуете! Мястото е Арт Хостел (ул. "Ангел Кънчев" 21), а входът ще е свободен (свободно дарение на място).

Дата: 24.09.2016
Организатор: DIY Conspiracy

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Один 10.09.2016 13:03:43 отговори + 4 2
Тези емонца ще ги поразя със светкавици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".