Билетите за концертите на EUROPE и HELLOWEEN се купуват бързо

4 апр 2017, 11:23 ч. 2505 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Малко повече от месец остава до първия концерт на Europe в зала „Арена Армеец“, който ще е на 16 май. Всички които искат да чуят на живо „The Final Countdown” ще трябва да побързат, защото хубавите места за шоуто свършват бързо. Вече няма билети от най-скъпата категория – 80 лева, а организаторите пускат нови билети от 75 лева (седящи) и все още има от 70 лева (седящи) и 60 лева (правостоящи), но и те са на изчерпване [поръчай онлайн]. „Изключително приятно се изненадахме, когато разбрахме, че скъпите ни билети са продадени, защото очаквахме те да се продават до края, но ето че предположенията ни се оказаха неверни. Все още има билети в другите две категории, но препоръчваме на всеки който иска да присъства, да не чака до последния момент“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

В четвъртък пък бяха пуснати билетите [поръчай онлайн] за супер–концерта на Helloween - “Pumpkins United”, който ще се проведе на 14 декември. За първи път ще имаме шанса да видим рок легендите в оригиналния им състав, което не се е случвало над 20 години. Първите 200 правостоящи билета бяха пуснати на промоционална цена от 50 лева и бяха разпродадени за по-малко от седмица. „Това е преживяване, което се случва веднъж на човек и скоростта, с която вървят билетите само го потвъждава“, коментират от Bulgarian Live Music.

Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември в столичната зала „Арена Армеец“, а концертът на Europe е на 16 май в същата зала. Билети и за двата концерта има в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 4.04.2017 13:30:30 отговори + 20 13
И двете групи ще пръснат залата. Тъй че убитаците да мълчат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aаааа 4.04.2017 12:31:33 отговори + 19 12
Kaква ви е цената за публикуване на такова съобщение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищо особено 4.04.2017 12:58:17 + 15 8
A, 10-ина от т.нар. "акредитации" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 4.04.2017 13:24:43 + 21 10
Цената е "народна" - 22,83 лв.
Но нараства с 1 лв. за всяко прочитане на публикацията и с 10 лв. за всеки коментар. Така че - продължавайте да отваряте новината и да пишете коментари - ние само печелим от това
Тенкю!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 5.04.2017 01:39:33 + 8 1
Е, значи трябва поне по бира за нас в такъв случай? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".