Новини за концерта на Горан Брегович и BIJELO DUGME

4 апр 2017, 11:19 ч. 1225 / 5 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Грандиозно шоу на Горан Брегович и БИЕЛО ДУГМЕ в софия

За около три часа ще чуем над 30 хита на легендите на балканския рок в нов аранжимент

7 април (петък) 2017 г., 20:00 ч.
"Арена Армеец София"

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Чакането е към края си! БИЕЛО ДУГМЕ, най-популярната група в бивша Югославия, пристига за грандиозен концерт у нас след три дни. Горан Брегович и компания обещават уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори. Те ще са притегателна сила за многобройните им фенове, които нямат търпение да ги видят на една сцена у нас.

На концерта в Арена Армеец ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен Войчич – Тифа и Ален Исламович. Освен тях, на сцената ще излязат около 40 музиканти. Шумна брас секция, цигулков оркестър, състав с тамбури, мъжки хор от Белград, български и ромски певци ще станат част от незабравимия купон. Ще чуем над 30 любими хита на Биело Дугме, които ще бъдат изпълнени в нов аранжимент.

Горан Брегович, Младен Войчич и Ален Исламович ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като във всяка трябва да има по едно огромно огледало. Брегович е поръчал също пресни сандвичи, плато със сирена, ядки и плодове. Освен това държи да опита първокласно уиски. За останалите певци и музиканти ще има разнообразие от сандвичи, фрешове и минерална вода.

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Няма да има подгряващи изпълнители, затова приканваме всички фенове да заемат местата си навреме. Малко след 20:00 ч. на сцената ще се качат Горан Брегович и компания, като шоуто им ще продължи около три часа с антракт.

Горан Брегович пристига у нас с полет от Париж в деня на концерта. По обяд у нас се очакват и двамата вокалисти на Биело Дугме, както и останалите участници в шоуто. Ограничени бройки билети за грандиозния концерт на балканските легенди на цени от 30 до 90 лв могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 4.04.2017 14:21:42 отговори + 4 1
ХалТУРизация на корем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 4.04.2017 12:18:53 отговори + 7 2
Мда, циганийка значи
Елитарно изкуство - не е за масовката
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 4.04.2017 17:05:11 + 2 1
Добре е все пак, че идват с Ален Исламовоч, но ... Жан Клод Алахович ще липсва много ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Китов 4.04.2017 11:28:13 отговори + 4 3
Хитовете на Копчетата са с Желько Бебек! Сега в нов цигански вариант последните парчета! Много бих искал да чуя Sanjao sam nocas da te nema с туби и кларнети....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".