Bill Ward отговаря на изявлението на Ozzy Osbourne

17 апр 2015, 22:42 ч. 1096 / 5 7
пред./следв.

   Словесната престрелка продължава. След първоначалното изявление на оригиналния барабанист на BLACK SABBATH Bill Ward дойде отговора на Ozzy Osbourne, който пък получи ответна реакция от ударника. Ето какви са новите твърдения на Ward:


1. Никога не си искал да обсъждаш това публично. НО, ти правеше точно това с всички тези публични коментари в интервютата си за албума "13" и турнето. Аз просто им отговарях в някаква степен. Не забравяй защо проговорих. Ако ти се беше свързал с мен и споделил мнението си в личен разговор, сега нямаше да сме тук.

2. Аз бях готов и във форма за записи. Знаех, че ще трябва да вляза в по-добра форма за концертите - по същия начин както се нуждаех от това в миналото и успявах да го постигна. Аз започвах режим с упражнения, за да бъда готов за турне. Знаех, че ще трябва да изляза и да свиря на концерти и бях сигурен, че ще се подготвя. Не бих започнал дълго турне без да вярвам, че ще мога да го издържа. Не бих причинил това на феновете ни.

3. Операцията на рамото. Това не беше непосредствено необходима или спешна операция, или нещо, заради което да не мога да свиря на барабани в SABBATH. Не беше нищо подобно. Щях да избера да си направя операция сед края на турнето, но след като не участвах, я насрочих за есента на 2013 г. Да, другата ми операция бе неочаквана, но кой от нас знае какви лоши зарове стоят на пътя ни. След като наскоро ти трябваше да отмениш свои собствени концерти, мисля, че трябва да си разбрал да не нападаш друг човек с "ами ако"-та.

4. "Неприемливият" договор не е димна завеса - това е истината. Аз бях честен с нашите фенове. Твоето мнение за мен е напълно без значение - то няма общо с моя мотив да не участвам - "неприемливият" договор. Това е. Чудя се дали, ако го бях подписал, нещо от това щеше да се случи? Мисля си, че щяхме да направим албум и турне в оригинален състав.

Хей, Оз,
Това няма да мине.
Мога да те видя,
И четя изявленията ти.

Ех, моето момче.

Знаех, че няма да отговориш на искането ми за извинение. Между другото, много е лесно да се върнеш назад и реално да видиш кое беше истина и кое не.

Виждам, че причисляваш Tony и Geezer към мнението, че с моето здравословно състояние е нямало да мога да изсвиря двучасов концерт с дръм-соло. За първи път чувам за двучасов концерт с дръм-соло. Но сега питам теб, не тях. Защо ти работеше с мен в студиото? Защо отидохме в Англия за репетиции през август 2011-а? Защо продължихме да репетираме и през есента? Защо направихме пресконференцията на 11.11.11 г.? Защо ми се обади през януари 2012-а, карайки ме да се върна в Англия, за да продължим репетициите? Защо, ако си мислел, че съм толкова болен, продължи да работиш с мен? Знаеш защо, Оз, защото бях добре. Аз свирех. И бях готов да продължа.

Аз нямах никакви здравословни проблеми до 22 октомври 2013-а. Оз, можех да си скъсам задника от свирене през 2012 г. и останалото време до 22 октомври 2013-а. Операцията на рамото не беше задължителна. Тя бе лека, нуждаех се от наместване на ставата. Но бях добре. Можех да мина и без операция. Чуй се обаче колко рязко ми отговаряш.

Не вярвам нито на дума от това. Не съм ти враг. Времето ще покаже и ще послужи за доказателство.

Нищо не е вярно, Оз.

Няма да потвърдя нищо от това, освен че дойдох в студиото отначало с твърде голямо тегло за турне, но не и твърде голямо, за да записвам. Бях напълно способен да записвам. Всички знаете колко много се старая, особено когато се подготвям за турне.

Твоят параноичен страх те е хванал за топките. Каква шибана димна завеса за неприемливия договор.
Нека бъдем честни. Аз съм.
Бях такъв и в изявлението си от 15 април 2015-а.
Не се преструвам (по твоите думи). Никога не съм се преструвал. Не се подигравам с искреността и честността, точка. Не съм направил нищо друго, освен да разкрия моята истина пред феновете. Човече, ти го извъртя наистина добре. Съжалявам, че не мога да ти отвърна с любов, Оз. Аз затворих моята любов към теб на сигурно място в сърцето си по някое време през 2012 г., когато твоите истории започнаха да се появяват. Трудно е да обичаш някого, който си мисли, че казва истината, правейки неверни изказвания, елитарни коментари и откровено груби нападки.
Ще ти се изясни, Оз, в твоите сънища и през деня. Аз съм откровен и не се колебая за нищо. Всичките ми действия са предизвикани от лоялност, честност и открит ум.

Пази се, стари приятелю.

Жалко, че не можахме да забием още веднъж заради феновете.

Чета твоите спекулации и твоите "ами ако", твоите съмнения. Аз съм толкова далеч от това да бъда жертва, колкото съм далеч от самия Ад.

 

bill ward



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Спинди 19.04.2015 13:34:15 отговори + 1 0
Ееее, 100 тей прайс жеееееееее? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skolnick 18.04.2015 16:01:32 отговори + 0 1
Ужас!!!Малоумна история! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тирориро 18.04.2015 11:45:55 отговори + 5 1
Бесни Страшни Пенсии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мъдрец 18.04.2015 07:54:51 отговори + 9 0
Като остаряват хората се вдетиняват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ваш Печурко 18.04.2015 06:10:40 отговори + 12 0
Да се смее ли човек, да се мае ли...
Явно Тонката трябва здраво да ги млатне с китарата по главите, та да се кротнат и двамата, аджеба и акъл им дойде. Като хора, които са в бизнеса по-отдавна, откогато аз съм бил в ... на баща ми, би трябвало да се досещат, че това са клюкарски истории, по-подходящи за второразрядно американско реалити.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


fasg 17.04.2015 23:09:52 отговори + 9 1
деа изкуфелниците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Верди 17.04.2015 22:58:15 отговори + 5 7
Тотално изкукуригал. Пернишката трагедия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".