Биографична книга за RED HOT CHILI PEPPERS излиза на български

29 авг 2012, 23:59 ч. 754 / 4 3
пред./следв.
В навечерието на първия концерт на RED HOT CHILI PEPPERS в България издателство "Addix" пуска на пазара биографична книга за групата. Ето какво гласи описанието на "Историята на RED HOT CHILI PEPPERS":

   Това е вълнуващата история на неразрушимата група от Ел Ей – от техните първи дни, изпълнени с много фънк, до последвалия успех като една от най-продаваните групи на Америка.

   Въпреки пословичната си репутация на ексхибиционисти, наркомани и развратници в крайна сметка Chili Peppers не спират да издават албуми, които шокират, предизвикват и интригуват феновете им.

   Някъде сред лошото поведение, промените в състава на групата и експлозивните изпълнения на живо безкомпромисната музикална цялост на Chili Peppers винаги е присъствала неотлъчно като една от техните основни бас линии – единствената константа в една хиперактивна кариера, изпълнена с неимоверно много трагедии и възходи.

   Джеф Аптър е журналист, който живее в Сидни, Австралия, и от 15 години пише за музика и поп култура. Работи в продължение на пет години като музикален редактор за австралийското издание на "Rolling Stone". Негови статии се появяват и в "Sydney Morning Herald", "Juice", "Juke", "Rhythms", "No Depression", "West Australian", "GQ", "Bulletin" и в още много други вестници, списания и сайтове.


   Цената на "Историята на RED HOT CHILI PEPPERS" е 19,90 лв.
Историята на RED HOT CHILI PEPPERS


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.08.2012 11:39:26 отговори + 0 0
Черен ПиАр - няма лоша реклама са казали... ))



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2012 17:53:09 отговори + 0 0
махалото издадоха бест селъра биографията на антъни кийдис в прекасно томче преди години... уникална книга... аddix какво винаги копират. и понеже знам че някой от тях ще прочете този коментар - пичове, виждам че издателския бизнес ви е хоби, никак не сте профи. най-вежното нещо е превода, а вашите преводи са КОШМАРНИ! явно не ви се плащат пари за качествени преводачи, ама така лъжете много брутално хората, които си купуват вашите издания. от много време аз не съм между тях именно по споменатата причина. много по-добре малко по-бавно в оригинал на английски, отколкото с трагичен превод. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мартин 30.08.2012 13:58:18 отговори + 0 0
Както винаги точно на време, евала! Взимам я. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".