Бивш бодигард на Elton John го съди за сексуално насилие

29 мар 2016, 12:56 ч. 1054 / 2 7
пред./следв.

   Бившият бодигард на Elton John Jeffrey Wenninger съди музиканта за сексуално насилие. Охранителят е работил за певеца до септември 2014 г., като твърди, че Elton John неколкократно е извършвал неприлични/обидни действия към него от сексуален характер. Музикантът е бъркал в панталоните му и се е опитвал да опипа гениталиите му, също така е стискал зърната на гърдите на бодигарда, говорейки му колко е красив и че трябва да "каже здрасти на чичо Джон" и др. 

   Британското списание "New Musical Express" се е свързало с представители на Elton John и очаква официалния им коментар по случая. Малко по-късно "NME" са получили отговор. Адвокатите на сър John са определили обвиненията съм него като "неверни", "противоречащи си с предишни изказвания" на бодигарда и "обида към правната система". Wenninger е определен като "недоволен бивш служители, който търси незаслужено заплащане".

   Elton John има едно гостуване в България - през юни 2010 г. в София.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 29.03.2016 19:27:27 отговори + 3 3
Пълни глупости. Ози пък поглъща душите на малки деца, за да си запази силите - ФАКТ. Между впрочем, Пеевски се опита да ме изнасили веднъж, когато бях на посещение в една ферма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 29.03.2016 16:22:08 отговори + 3 1
чичо Джон, палавник такъв! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 29.03.2016 14:16:40 отговори + 9 2
Обърквация е станала някаква - туй е сайт (предимно) за рок музика, не форума на BG-mama. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 29.03.2016 13:49:37 отговори + 16 2
Сайт за рок музика? Елтън Джон? Бъркане в гащите? WTF? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 29.03.2016 13:18:19 отговори + 10 11
Лично за мен-и музиката му и той самият са отвратително-мазни,гадни,
лигаво-сладникави и като цяло-чисто педалски!
Само като го погледна,и ми замирисва на..............-на екскременти!
Бил музикант,бил сър,бил известен-ако ще всички титли на света да му дадат,пак накрая ще си остане един известен гаден,гнусен педал и нищо повече!
Чакам с нетърпение реакцията от хората от неговата група-ср.род,ед.ч.!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Haha 29.03.2016 22:36:34 + 4 1
Хаха, ти си от групата на чичо Джон като те гледам колко си емоционален и афектиран Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 29.03.2016 13:02:09 отговори + 4 5
Авее, сър Джон му е казал нещо накриво, уволнил го е и сега оня търси пари - като от всяка звезда. Не може да каже, че Елтън Джон го е набил или ударил, щото е невъзможно - нали очаква се бодигардът да е по-як, по-млад и по-подготвен за бой. И най-лесното - той ме тормози сексуално. Може и да има доза истина, ама по-прилича като да е за пари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".