Бившият барабанист на HELLOWEEN Mark Cross с нов проект

15 сеп 2005, 07:31 ч. 167 / 3 1
пред./следв.
Бившият барабанист на HELLOWEEN и METALIUM Mark Cross обединява сили с басиста/вокалист John A.B.C. Smith (GALLOWS POLE, HALLOWED, AT VANCE), китариста Ian O'Sullivan (HALLOWED) и Don Amiro в нов проект, наречен GOD'S ARMY. Групата ще влезе в студио в Германия през октомври, за да запише дебютния си албум, предварително насрочен за началото на 2006 г. Първите концертни изяви на бандата са планирани за декември.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Pecado 15.09.2005 12:28:35 отговори + 0 0
Toзи барабанист изобщо свири ли в Хелоуин? Май като го одобриха и се контузи точно тогава. =))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".