Барабанистът на SUFFER H напуска, групата търси заместник

15 сеп 2005, 07:40 ч. 494 / 3 0
пред./следв.
След десет години в SUFFER H, техният барабанист Николай Вълчев вече не свири в групата. Решението е взето единодушно и от двете страни, тъй като поради личните и професионални ангажименти на Николай, е по-добре всеки да върви по своя път.
   Китаристът на бандата Цецо коментира раздялата с Николай по следния начин:

   "Изключително ми е трудно да приема факта, че Николай вече няма да е част от групата. Той е единственият барабанист с когото съм свирил от 15 години насам. Първо в общата ни група ABRAZURA, а след това от 1995 г. и в SUFFER H. В последната година той почти спря да идва на репетиции и каза, че вече не му достига време да идва да свири с нас въпреки огромното си желание. Освен това той всеки момент чака второ дете и вече съвсем няма време за SUFFER H. Аз, Васко (вокал) и Илиян (бас) го чакахме и до последно се надявахме, че нещата ще се оправят. През този период отказахме няколко добри предложения включително и да свирим отново с DESTRUCTION в Каварна. Преди няколко дни се срещнахме с Ники и единодушно решихме, че е време да си търсим нов човек. Оставаме приятели, но вече няма да свирим заедно в SUFFER H.
   Преди близо две години бяхме напуснати от още един човек, като в последствие се оказа, че е било за добро. Тогава Петър, който ни беше басист реши да се посвети изцяло на другата си група GRAVITY CO. С него също се разделихме като приятели. Тогава на негово място дойде Илиян, който доста освежи групата и много помага за нейното сегашно развитие.
   В момента прослушваме различни барабанисти, които проявиха желание да свирят със SUFFER H. Най-подходящият ще стане новият ни барабанист и неговото име ще бъде обявено своевременно. Тази година бандата стана на 10 години и не смятаме да се отказваме да правим музиката, която толкова обичаме.
   Благодарим на всички, които подкрепят SUFFER H през годините и им обещаваме, че следващият ни албум ще бъде повече от размазващ!!"


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".