Бившият фронтмен на EMPEROR завършва работата по соло албума си

28 дек 2007, 18:24 ч. 285 / 7 8
пред./следв.
Бившият фронтмен на EMPEROR Ihsahn определи "Angl" за заглавие на втория си самостоятелен албум, който ще излезе към средата на пролетта от "Candlelight Records". Работата по наследника на "The Adversary" е във финалните си етапи, според съобщение, разпространено от лейбъла.

още за:

EmperorIhsahn


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EMPEROR 2.01.2008 17:07:46 отговори + 0 0
Първите двама в коментарите спокойно могат да сложат край на жалкия си животЗа мен няма по-голям музикант от IHSAHN.Дето се вика направо ми е идол.С Emperor,Thou Shalt Suffer и последния си соло албум не съм чул лоша песен.НАЙ-ГОЛЕМИЯ!С нетърпение ще чакам новата класика на IHSAHN.Няма нищо лошо в "цигу-мигу".Това е невероятна музика,която за мен няма аналог.IHSAHN Rulezzzzzzzzz Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 29.12.2007 18:45:56 отговори + 0 0
интересно ми е до колко годишна възраст написаното по списанията продължава да има значение. били те праведни или не. нещо не мога да чета Про-Рок без накрая да се появи неприятен привкус на боза...в този смисъл, по-добре две бири, вместо една и списание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 29.12.2007 18:31:49 отговори + 0 0
ми то последните неща на Thou Shalt Suffer нямат много общо с метъла,но пак са добри,то и мен ми харесва всички неща излезли от този невероятем музикант и биричка не отказвам,но предпочитам да си купя нов албум или нов брой на праведно списание ()пред това да си дам парите за пиво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 29.12.2007 17:04:30 отговори + 0 0
borknagar, харесвам почти всичко на Ihsahn, с изключение последните неща на Thou Shalt Suffer II. и биричка не отказвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.12.2007 09:38:15 отговори + 0 0
Само за албумите които направи с Emperor този човек заслужава огромен респект. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 29.12.2007 07:59:18 отговори + 0 0
ми лично за мен The Adversary беше много добър,пък се съмнявам бъдещия да е такъв,то Ihsahn не може да направи нещо лошо я,а пък долните два са от тези видове метъли,които са най-зле-не приемат нещо различно и такъв който е много по-важно даде парите си за бира,вместо за музика и естествено да се фука колко е трю(а не колко е смешен) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 29.12.2007 03:40:40 отговори + 0 0
спри да си купуваш (хаха, "купуваш") тия "цигу-мигу" албуми инвестирай парите си в нещо, което ти харесва. например - бира. Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.12.2007 23:47:53 отговори + 0 0
бафти кък ми писна вече цигу мигуту на тоя човек. Ако му бях мениджър, щях да му предложа да си вземе една петилетка почивка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".