EMPEROR отбелязват 30-и юбилей с онлайн събитие с гости Mortiis и Faust

12 апр 2021, 17:38 ч. 617 / 7 1
пред./следв.

   Норвежките блек метъл пионери EMPEROR ще отбележат 30-годишнината на групата със специален онлайн концерт, който ще се състои на 23 май от 21 ч. българско време.

   Събитието под надслов "A Night of Emperial Wrath 2021" ще бъде повторно излъчено на 26 май. Може да купите билети на този адрес. Шоуто ще се проведе в "Notodden Theatre" и ще включва песни от целия каталог на бандата. Специални гости ще бъдат бившият барабанист на "Императорите" Faust и Mortiis, който свири на бас в ранните демо и EP записи на групата.

   От EMPEROR коментират, че са имали планове да отбележат юбилея си на живо, но заради пандемията това няма как да се случи.

 

още за:

EmperorMortiisFaust


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maxXx 13.04.2021 16:05:59 отговори + 7 0
За съжаление и друг юбилей имат през 2021...
20 години без нов албум :-(

Тази зима си ги припомних. Добре че Ковид ме повали за седмица, та намерих време да слушам музика и да чета текстове в същото време. Определено една от най-яките Норвежки блек метъл банди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".