Бившият китарист на KORN Head работи с барабаниста на A PERFECT CIRCLE

6 окт 2005, 17:09 ч. 106 / 1 2
пред./следв.
Бившият китарист на KORN Brian "Head" Welch е пуснал следното съобщение на официалния си сайт:

   "Намирам се в звукозаписно студио във Финикс. Свързах се с барабанист на име Josh Freese [A PERFECT CIRCLE] [през средата на септември]. Докато беше тук, той записа 23 песни за мен. Той е най-добрият барабанист, който съм виждал в студио до този момент. Това момче може да изсвири всичко. Докато той записваше, аз все още пишех по една песен на ден. Така че, той трябва да се върне и да запише още 10 или 20 парчета.
   Не мога да спра да пиша. Никога, през целия си живот, не съм писал толкова много музика! Оставам без думи, когато слушам тези песни. Толкова е лесно сега, когато съм сам на борда. Преди девет месеца едва успявах да направя и една цяла песен.
   Ще запиша китарите си утре. [Моят самостоятелен албум] трябва да излезе в началото на 2006-а. Съжалявам, че сега не мога да отговоря на всичките ви въпроси. Но ми повярвайте, че ще направя най-силната музика, която сте чували изобщо."


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Leper_Messiah 7.10.2005 09:56:15 отговори + 0 0
e za6to head trqbva da e velik za da sviri s nego , prosto mom4eto si tursi razvle4enie we Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr_Benway 7.10.2005 00:16:45 отговори + 0 0
верно Джош е велик!!!!
за Браян Уелч е спорно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".