Бившият промоутър на "Metal Allstars", MOTLEY CRUE, KISS и др. се призна за виновен в измами

4 окт 2017, 12:39 ч. 923 / 4 6
пред./следв.

   Промоутърът Gabe Reed, развивал дейност чрез фирмата си "Gabe Reed Productions", се призна за виновен в редица измами между 2008 и 2017 г., които са му донесли стотици хиляди долари приходи. Мошеникът, менажирал изпълнители като MOTLEY CRUE, KISSVince Neil и др., както и марките "Metal All Stars" и "Rock N Roll All Stars", е подмамвал инвеститори да го финансират, обявявайки имена на групи, с които няма подписани договори. Reed е събирал пари и за концерти, които не са осъществявани или е било планирано да бъдат отменени. 

   Всякаква прилика с български псевдо-промоутъри от близкото минало и настоящето е вероятно случайна :-)

   Вероятно помните, че първите години около турнетата "Metal Allstars", едно от които мина и през България, имаше много неуредици, отказали се изпълнители и др. неразбории. 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Unbiased 4.10.2017 14:37:28 отговори + 1 4
Metal All Stars в Рига беше супер отвсякъде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аврам бакалина 4.10.2017 13:58:50 отговори + 8 2
а наш Бай Ганьо продължава ли продължава ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 4.10.2017 13:35:26 отговори + 9 1
Признал се за виновен! Което означава, че някой, в някоя държава, е повдигнал обвинения срещу него. В България това не се случва, защото тук измамници от такъв вид просто няма. Само един мармот отвива/завива нещо в станиол за 800 музиканти от 100 групи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Остап Бендер 4.10.2017 14:24:10 + 8 0
Защото тук Юзбаши или който и да е друг всъщност не мами инвеститорите. Той няма инвеститори. Опитва да се да се хване за културния бюджет на някоя община. Общината дава примерно 10 хилки. Юзбаши или който и да е друг връща под масата 5 хилки. И концертът се "проваля" а 2-те страни си остават с по 5 хил. лева в джобовете...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Остап Бендер 4.10.2017 12:55:15 отговори + 9 0
Той и на външен вид прилича на Юзбаши. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 4.10.2017 12:55:12 отговори + 11 0
Да, Metal all stars трудно ще се забрави. Никога не се е псувало така на концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".