FIVE FINGER DEATH PUNCH с видеоклип към песента "Ain't My Last Dance"

4 окт 2017, 14:37 ч. 943 / 2 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на FIVE FINGER DEATH PUNCH "Ain't My Last Dance". Песента е от издадения през 2015 г. актуален албум на групата "Got Your Six"

   През ноември и декември FFDP ще направят голямо европейско турне, което ще обхване Русия, скандинавските страни, Западна и Централна Европа. Най-близките до нас държави от обиколката са Чехия, Австрия и Италия.

   Както ви съобщихмеFIVE FINGER DEATH PUNCH имат вече готов нов студиен албум, но издаването му се забавя от съдебна битка с лейбъла "Prospect Park".

 

 

five-finger-death-punch-2015-got-your-six



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмм 5.10.2017 16:02:59 отговори + 2 2
Клоуни, които окончателно се изложиха на последното си турне с разни драми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 5.10.2017 08:36:10 отговори + 2 2
fast food метал. кльопа се много, но стойност - никаква Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 4.10.2017 17:48:38 отговори + 5 5
нека да удържат на заканите си и обещаниета ,че ще се разпаднат но нека да е за винаги Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".