Благотворителен метъл концерт в подкрепа на Йоана на 7 юни в София

4 май 2018, 14:33 ч. 1507 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Йоана е прекрасно, лъчезарно и усмихнато 17 годишно момиче. За съжаление девойката е диагностицирана с рецидив на агресивен злокачествен мозъчен тумор, което налага неотложно животоспасяващо лечение в Германия. Сумата за лечението е непосилна за нейните родители, а нуждата от средства е изключително спешна.

На 7 юни 2018 (четвъртък) добре познати имена от родния метъл ъндърграунд ще делят сцена в подкрепа на Йоана и нейната борба. Събитието ще се проведе в столичния клуб "Маймунарника" - в сърцето на Борисова градина.

Първите банди, потвърдили участие, са:

Charda (Death Metal, София)
Eufobia (Melodic Death Metal/Death 'n' Roll, София)

На територията на клуба ще бъдат поставени кутии за дарения. Част от сумата от продаден мърчандайз също ще бъде дарена за каузата.

Пълният списък с банди предстои да бъде обявен в следващите седмици.

Повече информация, както и възможност да дарите онлайн можете да намерите на следния линк: https://helpkarma.com/campaign/v-podkrepa-na-yoana-62

Дарителска банкова сметка:

IBAN: BG86FINV91501316666781
BIC: FINVBGSF
Първа инвестиционна банка, гр София
Йоана Константинова Казанджиева

Pay Pal: anna_kaz@abv.bg

 

още за:

EufobiaCharda


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".