Благотворителен "T.R.A.P. Fest 2018" в София на 8-9 декември

12 ное 2018, 13:25 ч. 851 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Дати на провеждане: 8-9.12.2018 г., 11 – 21 ч.
Място: София Тех Парк, зала „Джон Атанасов”
Организатор: Фондация „Тротоара“

Билети в мрежата на Eventim.bg

Фондация „Тротоара”, подкрепена от отговорния бизнес, нестопански организации, медии и артисти и с дейното участие на ученици от СМГ, НПМГ и други средни училища, организира за втора поредна година Фестивал на младежта, технологиите и изкуствата!

Целта на инициативата е да ангажира младежката сила и енергия за придобиване на важни умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията на проявата, тъй като във всяка от програмите и задачите по реализацията на Фестивала главни действащи лица са учениците. Всички приходи от събитието са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People) и фондация „Тротоара“, чиято мисия е да осигури по-добра среда за младите хора в България.

В два последователни дни пространството на зала „Джон Атанасов” в София Тех Парк ще бъде разделено на зони с множество дейности:

- зона за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO и свободно играене на Overwatch, Fortnite, Hearthstone и конзолни игри, както и зона за видео игри на Ubisoft. Турнирите ще се стриймват през цялото време в Twitch канала на Тротоара
- зона за фен срещи на Ютюбъри и панел за дискусия с тях, прожекции на видеа
- зона за 3D-принтиране и роботика от B2N
- презентационни зони, където ще бъдат представени дейностите на НПМГ Алумни клуб, Sofia Etudes, RedVertex, B2N + 3D принтиране, Nakama, Ubisoft, форум за корпоративна социална отговорност и възможност за дискусии по темата, TimeHeroes, среща с родителите на децата, които посещават TRAP и дискусия, MusalaSoft, Kinematograf.bg, както и Организационна зона, където доброволците от Hewlett Packard Enterprise - Bulgaria, TimeHeroes, Musala Soft, Тротоара и учениците от СМГ и НПМГ ще разкажат за съвместната работа по организацията на TRAP fest 2018. Поради големият интерес все повече организации изявяват желание да се включат, затова следете събитието - очакват ви още много приятни изненади!

Ще има обособени зони за танцуване, за настолни игри – Abordage и DaПлейс, както и зона с музикални инструменти подсигурени от Dynacord и Pro Technica.

Двата дни ще бъдат завършени с гала концерт на главната сцена! Там ще стъпят обичаната от няколко поколения група D2 (8.12) и лошите момчета на българския рап WoshMC и Secta, Gerata, MD Beddah и Атила (9.12), а в акустичната зона талант ще покажат: Рада Илиева, Кристофър Уайт, Ния – победителка от Гласът на България 2018, The Hand-rolled midnights, Paracosm, Елица Дарк и още много други.

Посетителите ще се радват на театрални представления, стъндъп комеди и късометражни филми. Иновативното събитие на TRAP fest 2018 - Приключението 2 ще бъдат Скрап войните (Scrap Wars) @ T.R.A.P. fest 2018 – Save the planet. Състезанието ще се проведе в рамките на 2-та дни (8-и и 9-и декември), а участниците ще трябва да покажат знания и сръчност и с помощта на отбор и ментор и да сглобят функциониращ компютър от стари компютърни компоненти и части.

Записване за участие в скрап войните: тук

Разбира се, важна част от всички дейности е и сътрудничеството с други благотворителни организации. I Can Too ще бъдат представени на специална зона и на главната сцена, като гостите ще могат да подкрепят и тяхната кауза.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хеви 13.11.2018 10:33:18 отговори + 0 0
Малко неподходяща аудитория е тукашната за реклама на подобмо събитие, но няма значение. Успех на ТРАПецо ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3 точки 12.11.2018 20:16:20 отговори + 5 2
много метълска новина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".