"Riders on the Storm" - Рок концерт на сцената на "TRAP Fest Summer 2021"

11 авг 2021, 18:59 ч. 1902 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 14 август Народно читалище „Тротоара 2020” , подкрепени от бандите Endear, Attaxic, Cool Den, Jackett и The Lefties превземат сцената на TRAP Fest Summer 2021 - младежки фестивал на сцената “Лятна естрада” в парк “Борисова градина”, с концерта “Riders on the Storm”.

След успешното провеждане на първите два концерта от младежкия фестивал TRAP Fest Summer 2021, читалище “Тротоара” продължава смело към следващото събитие в Борисовата градина - Riders on the Storm. Репортаж и галерия от последния концерт “Deception album promo” може да намерите тук: https://trotoara.com/deception-album-promo.

“Група Endear винаги присъстват на нашите концерти и този път ще се включат за откриването. Те са повече от надъхани да ни загреят с техния пънк рок, както винаги го правят. Сигурни сме, че никой няма да остане разочарован.

След тях веднага се нареждат невероятните Jacket - супер иновативни с прогресив рок звук - просто магия за ухото.

Разбира се, ще продължим с едни изключително позитивни музиканти, които не спират да радват публиката със забавните си и свежи текстове, които се вписват чудесно към техния алтернативно-прогресивен рок - група “Cool den”!

Преди финала на сцената ще се качат бандата, която винаги е на линия, стане ли дума за Тротоара - “The Lefties”, които с наша помощ записаха доста парчета от предстоящите им албуми.

И за финал, идващи от житницата на България, машините от Добрич - банда “Attaxic”, които ще ни забият с тяхното зверско жужене. Ако не сте ги гледали на живо досега, то това събитие точно за вас!” - споделя Марк Левчев, организатор на TRAP Fest.

Линк към Фейсбук с повече подробности за събитието: https://fb.me/e/1ELm86c4S

Riders on the storm (част от TRAP Fest) се провежда благотворително, без вход, като всеки желаещ да подкрепи мисията на читалището ще може да дари средства на място. На място посетителите ще имат възможност да станат членове на Читалището и да зададат въпросите си към доброволците на Тротоара - съвременното читалище. А тези, които нямат търпение, могат да го направят още сега на https://trotoara.com/donate.

През всяка една от датите за ангажирани доброволци от всички възрасти. Ако желаете да се включите в доброволческите инициативи, може да го направите на линка - https://bit.ly/3wIJPua. TRAP Fest Summer 2021 се осъществява благодарение на подкрепата на Столична община, Център за спешна медицинска помощ - София, Modis Bulgaria, Nestle, ProTechnica Event, Музикаутор и разбира се главните действащи лица – учениците, доброволците и изпълнителите.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


podlojka 12.08.2021 15:40:45 отговори + 0 0
Коя година ще мога да кликна на линковете в тея прес съобщения? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 12.08.2021 15:44:56 + 0 0
Никоя. Линк и URL адрес са различни неща. Върнете се в първи клас и научете разликата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

podlojka 13.08.2021 09:55:31 + 0 0
малоумно е да блокирате десния бутон за не-авторско съдържание, върнете се в първи клас и научете кога се прилага. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 13.08.2021 10:01:03 + 0 0

Пет пъти по-малоумно е да си мислите, че ако някой сайт блокира десен бутон, ще го прави избирателно за тази или онази публикация. Прави се или за всичко, или за нищо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

podlojka 13.08.2021 10:50:33 + 0 0
е 5 пъти.... поне десет, късметлийски петък на Вас г'сине. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".