BLINDED THROUGH THE SEASONS представят видеото "Без теб"

26 авг 2022, 11:00 ч. 769 / 12 4
пред./следв.

   Софийската хеви метъл банда BLINDED THROUGH THE SEASONS издава новия си сингъл "Без теб" днес, 26 август. По-долу може да гледате онлайн и официалния видеоклип към песента. Тя е записана, миксирана и мастерирана в "Adrenaline Music Studios", където групата ще работи и по останалия си материал. Вече са готови демо версиите на композициите за бъдещ албум.

   Видеото е заснето от Даниел Йорданов (ADRENALINE OVERLOAD, "Арт Кьоше"), обработката и монтажа са дело на вокалиста и китарист Венци Стойчев, а за актьори в продукцията са поканени близки и приятели на музикантите - Тасим Тасим, Рая Атанасова, Мирослав Тасков и Елеонора Венкова.

   До края на 2022-ра BLINDED THROUGH THE SEASONS планират да реализират още един сингъл, а дългосвирещият им албум може да се очаква да се появи през 2023-а.

 

 

blinded through the seasons



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Борис 27.08.2022 12:53:22 отговори + 0 0
"храм" е думата (римувано със "сам") Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.08.2022 16:26:45 отговори + 2 0
Ха, готина песен - с два проблема. Единият - по-важният - е миксът. Вокалите трябваше да се чуват по-силно. В началото реших, че вокалистът просто не може да пее, а то се оказа, че може, обаче гласът му е забит в девета глуха. А инструментите се чуват добре, та деанам...
Другият проблем е текстът - доколкото можах да го чуя. Дори да произнесеш "гръб" като "граб", пак не се римува със "сам". Не че е чак такъв проблем де, просто ми е странно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 26.08.2022 17:14:08 + 1 0
Споделям мнението, че вокалите можеше да изпъкнат малко повече. Иначе доколкото аз чувам, се пее „да пазя твоя храм“, няма „гръб“ или „граб“. Готино парче като цяло, приятна изненада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.08.2022 17:51:56 + 1 0
Може и "храм" да е. Винаги я има вероятността аз да не съм чул нещо като хората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".