Нов клип от BLINDED THROUGH THE SEASONS - "Get Back"

23 фев 2024, 11:17 ч. 923 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Парчето е измислено от поне година, но имаше неща, които трябваше да се довършат и това се случи, след като към нас се присъедини китаристът Мирослав Тонев (ex. Нови Окови). Записахме го и веднага говорихме с нашия приятел Георги Спиров за клипа, познавайки много добре неговия почерк и начин на работа (40 Days Later, SEVI и много други ). Той е изключителен професионалист, с когото работихме още за първото ни видео и се развълнувахме още повече, когато спомена, че за снимките ще дойде и Петър Димов, отговорен за клипа на ODD CREW - In silence, който беше излязъл съвсем скоро и който много харесваме. Oрганизирахме се и успяхме да заснемем видеото за един ден - голямо мъкнене беше (то се вижда и от снимките, които пуснахме по социалните мрежи). Естествено пост-продукцията отне повече време, но когато правиш нещо със страст и много детайли, нещата трябва да се изпипат докрай. Георги и Венци работеха до последно по edit-a и кадрите, за да се получи продуктът, към който се стремим и от който останахме изключително доволни.

Песента е сзъдадена и продуцирана от Blinded Through the Seasons.
Запис, микс и мастер: Adrenaline Music Studios, София, Венцислав Стойчев (Adrenaline Overload, Blinded Through the Seasons ).
Историята на видеото: Георги Спиров (40 Days Later), Венцислав Стойчев (Adrenaline Overload, Blinded Through the Seasons ).
Режисура: Георги Спиров (40 Days Later).
Камера: Петър Димов.
Edit и постпродукция: Георги Спиров (40 Days Later), Венцислав Стойчев (Adrenaline Overload, Blinded Through the Seasons )

С гордост Ви представяме - "Get Back"!

Приятно гледане!

 

blinded through the seasons



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".