Близки срещи от четвъртия вид с HYPOCRISY

27 фев 2010, 22:28 ч. 1428 / 32 98
пред./следв.
За нестандартно събитие като официален запис на DVD по време на провеждан в България концерт на световни метъл величия подхожда и нестандартен репортаж, такъв ще бъде и този. Защото близките срещи от четвърти вид с бащите на европейския дет метъл HYPOCRISY, водени от звяра Peter Tagtgren, не могат да се изчерпат само с нещо шаблонно в стил "дойдоха, свириха, размазаха ни". Не че не беше точно така.

    Извънземната инвазия започна още в петък, 26 февруари, следобед, когато Peter Tagtgren гостува в студиото на радио "Z-Rock" и покани слушателите да присъстват на генералната репетиция на шоуто, на практика еквивалент на пълнокръвен концерт, но без подивялата публика, която именно щеше да бъде звездата при заснемането на бъдещото DVD. Часове по-късно музикантите се пренесоха в лоното на бар "Black Lodge", където раздаваха автографи, прегръдки и позираха за снимки. С тях беше и екипът им от тур-мениджър, техници и оператори, а в задушевното сепаре се лееше бира "Hypocrisy" (етикетите бяха заменени със стикери с обложката на новия албум на триото "A Taste of Extreme Divinity") и "бяло вино" (всъщност водка), горещо препоръчвано от колоритния рус гигант от Финландия Ewo Pohjola, тур-мениджър на PAIN, NIGHTWISH и други северни групи. HYPOCRISY дружелюбно и с настроение обърнаха внимание на всеки фен, а не липсваха и изпълнения като показване на голи задни части и шеговити престорени изпълнения на френска любов. Нощта завърши (а за някои започна) след 3 и половина сутринта, когато Peter Tagtgren си тръгна в компанията на три млади дами и обяви, че отива на Луната.

    Летящата му чиния се приземи обратно в "Blue Box" в ранния следобед на деня на концерта, 27 февруари, за финални щрихи по предстоящото паметно събитие. В съботната привечер, докато феновете се събираха пред клуба, в залата течаха последни приготовления. Барабанистът Reidar "Horgh" Horghagen се разхождаше из сцената, а във фоайето басистът Mikael Hedlund бе увлечен в разговор с Ewo Pohjola пред щанда за мърчандайз, на който бяха подредени знамена, тениски и други артикули на HYPOCRISY. Светлинният техник Mattias изпробваше пулта си, до него работеше тонрежисьорът Kimmo, а операторите заемаха местата си пред сцената, в центъра на залата и на балкона. Фотографът Denis пристигна, гордо размахващ плакат за събитието, който си "откраднал", защото снимката на него била негово дело. Peter Tagtgren се появи за няколко минути в залата и охотно позира за снимки с няколко фена, пропуснали предишната вечер в "Black Lodge". След това се отправи към гримьорната си.

    А към този момент малката стаичка на втория етаж на клуб "Blue Box" с основание носеше такова име, тъй като в нея под вещите ръце на приятелката на единия китарен техник момчетата от екипа се сдобиваха с разкървавени носове, сцепени вежди и пукнати глави. Та какъв дет метъл концерт би било това без кръв, макар и бутафорна?
    Минаваше 19:00 ч. и фенските орди започнаха да нахлуват в залата и да заемат позиции. Шоуто започна с интро в 20:20 ч. и под рева на публиката местата си на сцената заеха Peter Tagtgren, Horgh, Mikael Hedlund и тур китаристът Tomas Elofsson. Откриха с "Valley of the Damned" от актуалния им албум от октомври 2009, "A Taste of Extreme Divinity", а мелето без пауза продължи със следващото парче от същия албум, зарибяващото и ритмично "Hang Him High". Косите на Tagtgren, Hedlund и Elofsson се мятаха хипнотизиращо в синхрон, а феновете им с готовност и възторг се потопиха в приковаващата магия на мрачните и режещи рифове.
    Норвежецът Horgh не прощаваше на касите на барабаните си и задаваше ритъма, в който се поклащаха почти 800 тела, като някои дори "сърфираха" по вдигнатите ръце на екзалтираната тълпа.
    След няколко изпълнени като на един дъх парчета, Peter Tagtgren поздрави множеството с "Наздрове" и представи "Eraser" от 2004 г., част от албума "The Arrival". Последва пътуване към най-ранните Hypocrisy с прелятите една в друга "Pleasure of Molestation", "Osculum Obscenum" и "Penetralia" от първите два албума на стартиралата в началото на 90-те група. По-бавните, но безмилостно мачкащи "Apocalypse" и "The Fourth Dimension", излезли през сравнително далечната 1994 г., само охлабиха, но не отпуснаха изцяло желязната прегръдка, в която държаха препълнената зала на "Blue Box". Скандиранията "Hypocrisy! Hypocrisy!" и "Пешо! Пешо! Пешо!" запълваха кратките и спорадични паузи.

    "Ето ви една любовна песен", пошегува се Tagtgren. "Ще ви посвирим стари неща", поясни фронтментът и подхвана емблематичната "Let the Knife Do the Talking", в чийто припев с готовност се включиха десетки гърла.
    Неусетно изтече около час и Tagtgren обяви, че наближава края на шоуто с експлозията "Fire in the Sky". Но книгата не можеше да бъде затворена без последната глава и именно тактовете на "The Final Chapter" оповестиха завръщането на Horgh и останалите за бис след само 2 минути зад кулисите. Логичен завършек на специалната вечер беше класиката "Roswell 47", в сетлиста шеговито изписана като "Roswell 666". Часът беше почти 10 вечерта, което нареди концерта след сравнително кратките такива, но пък за сметка на това всяка минута от него беше заредена с дива и първична енергия.
    Не мина и една година, откакто Tagtgren посети София начело на PAIN през април 2009-а, а спотаяваните оттогава надежди на родния фен шведската дет метъл икона да се завърне с основната си група се сбъднаха, и то как.
    Докато пишех тези редове, от няколко източника научих, че HYPOCRISY са се запътили към бар "Black Lodge" да полеят успешния запис на бъдещото си лайв DVD. Напълно заслужено.

    А ето го и стегнатия сет в хронологичен ред, парче по парче, който HYPOCRISY поднесоха на 27 февруари на публиката си в разпродадения клуб "Blue Box" на организираното от "Most of Evil Music" събитие:
01. Valley of the Damned
02. Hang Him High
03. Fractured Millenium
04. Adjusting the Sun
05. Eraser
06. Pleasure of Molestation / Osculum Obscenum / Penetralia
07. Apocalypse / The Fourth Dimension
08. Killing Art
09. A Coming Race
10. Let The Knife Do The Talking
11. Weed Out the Weak
12. Fire in the Sky
Бис:
13. The Final Chapter
14. War-Path
15. Roswell 47
Florimel


   Фотогалерия със 115 кадъра от концерта ще намерите тук, а ето и кратък преразказ в снимки и видео...















Коментари   (98)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.05.2011 10:52:29 отговори + 0 0
OMG!!!!!!!!!! THAT'S AWESOME!!!!!!!!!!!1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 7.03.2010 17:05:16 отговори + 0 0
това ги прави още по-уникални
само трима фотографи имаха шанса да заснемат това, за разлика от концерта ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.03.2010 22:29:49 отговори + 0 0
"xaoc - 2010-03-05 19:30:29
Уникални снимки от концерта:"
Факт! Уникални са. Няма спор. Но докъдето стигнах бяха все от репетицията :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 5.03.2010 19:30:29 отговори + 0 0
Уникални снимки от концерта:
http://www.phofactory.com/photos.php?gallery_id=56
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2010 23:42:04 отговори + 0 0
"що да не се чустваш лично засегната или Пешо не ти е пуснал? тъпи к***и.поне пари изкарайте"
------
Що си мислиш, че говориш с жена в момента. Я се надупи да усетиш истината? Ако си толкова убеден, че си прав, не би трябвало да имаш нищо напротив, нали? Смешник!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


фен 1.03.2010 23:08:54 отговори + 0 0
Hypocrisy ги слушам от далечната 1993г.и не ми е минавало през главата ,че може да ни посетят.Доволен и предоволен.Поклон пред всички -организатори, изпълнители и публика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2010 19:09:59 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-03-01 04:00:11
@ Анонимен - 2010-02-28 17:42:56
тука някой споменава групита.....аз мисля че са си прости к***и ))
-------
Дай си телефона?
Или направо банковата сметка да ти пратя 5лв да спреш да мислиш, че 100% не ти се отдава



що да не се чустваш лично засегната или Пешо не ти е пуснал? тъпи к***и.поне пари изкарайте
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

0rth0d0x 1.03.2010 15:29:55 отговори + 0 0
Не мога да повярвам, че видях на живо групата , която обожавам от 97-ма насам.Hypocrisy дойдоха в България и ни показаха наживо защо заслужават всички суперлативи, които са изречени и изписани за тях.
Едва си движа врата, стъпваха ми по главата ,докато куфеех но това не може да се сравни с удоволствието да крещя текста на любимите си парчета и особено на The Final Chapter едновременно с Peter Tägtgren.
Чакам с нетърпение да излезе DVD-то...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2010 14:47:13 отговори + 0 0
Искам да науча повече за това, как Петър е бил на някъв концерт и помагал за пренасяне на дивани и табуретки... srsly, wtf is dat? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

За лелката 1.03.2010 14:05:36 отговори + 0 0
Тая лелка си е професионалистка. Снощи беше и на концерта в Дъ Бокс на гардероба. Тоя път обаче не я заринаха от работа "Ако не престанете да викате няма да ви дам якетата!!!" "ЛЕЛКАТА, ЛЕЛКАТА, ЛЕЛКАТА, Йеееееееееееееееее!!!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2010 11:39:27 отговори + 0 0
Абе, я разкажете малко по-подробно за тая лелка от гардероба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2010 11:09:26 отговори + 0 0
абе злобейте колкото си искате като си нямате друга работа бай Пешо обърна внимание на всеки фен, защото си е супер земен човека ... айде кажете, че не е така?! Това, че се е изкефил и си е продължил купона означава ли че трябва да псувате хора, които едвали познавате?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2010 08:50:02 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-03-01 06:57:14
ех,какво нещо е злобата! в чалга средите ли сме или сме метали?

Не сме метАли,а метЪли!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2010 06:57:14 отговори + 0 0
ех,какво нещо е злобата! в чалга средите ли сме или сме метали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2010 04:00:11 отговори + 0 0
@ Анонимен - 2010-02-28 17:42:56
тука някой споменава групита.....аз мисля че са си прости к***и ))
-------
Дай си телефона?
Или направо банковата сметка да ти пратя 5лв да спреш да мислиш, че 100% не ти се отдава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.03.2010 00:01:34 отговори + 0 0
ErasER!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 23:35:01 отговори + 0 0
И още едно видео
http://vbox7.com/play:d26a9bc4
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 23:15:58 отговори + 0 0
EraseD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 28.02.2010 21:04:49 отговори + 0 0
гардероба и охраната(които не "опазиха"екипа) СА част от организацията!иначе-браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 28.02.2010 20:33:07 отговори + 0 0
наистина, забравих да благодаря на MoE за организацията на това събитие! мисля фактът, че почти не я забелязах, говори достатъчно красноречиво колко перфектна беше браво, вдигате летвата високо!
само дето на лелчето на гардероба й се стори, че попада в Ада, ама нищо, надявам се, че не се сърди, че сам си взех нещата браво, Гани!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.02.2010 20:29:00 отговори + 0 0
Ето едно видео от мен!!!

http://www.vbox7.com/play:cbc9f886
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 20:13:22 отговори + 0 0
пък ти си измекяр Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 28.02.2010 20:07:18 отговори + 0 0
@MESHUGGAH ти и другите true фенчета сте ми по смешни като почнете да се кълнете у верност на дадена група... ама сте си само на приказки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 28.02.2010 20:04:08 отговори + 0 0
Смешен си ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 28.02.2010 20:00:39 отговори + 0 0
@stanislav
не мога да онбещая ще ще изхарча парите по предназначение .........
@MESHUGGAH се си мисля че клетвите ти за avi-to няма да ме стигнат колкото и да те е яд . и се ми се струва че 90% от тъи наречените верни фенове ще ме изпреварят с издръпването на двд-то, и за финал щи кажа че наи-много да ме провокираш да си го купя това двд с една единствена цел да го кача сети се каде... и да видим колко верни фенове ще го закачат ))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stanislav 28.02.2010 19:46:36 отговори + 0 0
пич,напиши си банковата сметка-ще ти пратя кинти като излезе двд-то.ама обещай да не дразниш повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 28.02.2010 19:30:23 отговори + 0 0
damageplan, дано с твоята твърдоглавщина (а се наричаш фен на групата, но си срам всъщност за нея) да попаднеш на торент, който е 700 Mb-ово avi! Пък си гледай пикселите тогава! Аз, и както останалите ВЕРНИ фенове на HYPOCRISY ще си го купим оригинален, това вече може да се нарече ФЕН на дадена група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eraser 28.02.2010 19:14:31 отговори + 0 0
Удоволствието да си купиш оригинален диск на любимата група е несравнимо с това да го дръпнеш от интернет.

damageplan - мисля че това че не обичаш бира ще те улесни още повече да събереш кинти за това DVD.Което едва ли ще струва повече от десет кутии цигари и пет бири
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 28.02.2010 19:10:02 отговори + 0 0
не мога да разбера тия като тебе.факта ,че концертът беше тук не те ли кара да се кефиш и да дадеш 30лв за диск?Пешо нито ще забогатее нито ще обеднее каквото и да решиш.просто от чиста фенщина да си го купиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 28.02.2010 19:08:03 отговори + 0 0
@Roswell 47 не пия бира мразя я!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.02.2010 19:07:20 отговори + 0 0
Пффф...имате 10 месеца да съберете 30 лв за ДВД бе! Ще спестявате по 2 бири на месец, голямата работа! Като искаш нещо хубаво си правиш сметката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 28.02.2010 19:05:49 отговори + 0 0
абе ти си много специален. 4000лв заплата ти се ще за да си купуваш оригинални дискове???? е аз как успявам да си взимам с 500лв заплата? и не само аз.е, не взимам по 20 диска ама по 1-2 на месец купувам.тъкмо си мислех ,че този път няма да се изцепи някой глупак и ти взе ,че ме орроверга веднага.може би ако спреш да се наливаш с бири всека вечер и да пушиш по 2 кутии цигари току виж си събрал 20-30лв за джд-то.ако пък ли не-ще ти съберем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 28.02.2010 18:19:41 отговори + 0 0
дано това двд излезне по рано от обявеното и дано не бъде с толко умрело качество като клиповете в youtube които се сложили тук , и престанете да съдите хората.. кои как и по какъв начин ще се здобие с това двд или с някое друго, кои как знае и може ще бъде, и моита заплата да е 4000 евро , с удоволствие бих дал 10-20 евро за това двд или за някое друго......
престанете да обиждате хората и да сте съдници.....
аз лично ще си го дръпна вие правете квото искате,достатъчно се ограничавам с други работи , че да тръгна и за некви дискове да мизерствам .........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 28.02.2010 17:59:16 отговори + 0 0
Я някой да разкаже по-подробно за историите с партито и местенето на диваните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 17:42:56 отговори + 0 0
тука някой споменава групита.....аз мисля че са си прости к***и )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Roswell 47 28.02.2010 17:30:12 отговори + 0 0
аз искам да поздравя Гани и екипа му за цялата организация.всичко беше страхотно и на дали някой от нас си е представял ,че ще ни окажат такава чест да снимат двд тук.много успехи на Most.след всичко това най-малкото и Пешо ще ни хвали пред др. банди.Да се надяваме,че ще гледаме още големи имена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.02.2010 17:06:31 отговори + 0 0
dame >>> Сам бат Пешо е искал концерта да бъде в тази зала... аз лично се кефя на Блу Бокс-а, точно заради атмосферата, която беше вчера. Майната му на задуха и на всички педали дето пушат, но не бих го заменил концерта за някоя друга зала и да се получи като бройката на Парадайс Лост... а и все пак преди самото начало на концерта още се продаваха билети... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SFU 28.02.2010 16:26:02 отговори + 0 0
HIPOCRISY DESTROYS SOFIAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Funcrow 28.02.2010 16:14:38 отговори + 0 0
"Ще ви посвирим стари неща", поясни фронтментът и подхвана емблематичната "Let the Knife Do the Talking"


Тук нещо не ми се връзва. Тази песен е едва от 2005-та
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 28.02.2010 15:40:47 отговори + 0 0
Ламьо, сама съм, други няма (освен мен, мръсницата и светицата ) Благодаря за признанието!
MESHUGGAH, мерси за забележката; сетлиста, признавам съм го преписвала от техния, защото в тая тотална размазвация не можех да си събера акъла, за да запомня кое след кое е било...
Да сме живи и здрави, това да е само началото!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 28.02.2010 15:30:52 отговори + 0 0
Имам съвсем малко уточнение към Florimel - "Roswell 47" е като втори бис, а в репортажа е написан като последна песен от първия бис! Иначе за репортажа - ПОКЛОН! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cor_scorpii 28.02.2010 15:28:45 отговори + 0 0
Единствената песен , която исках да чуя, а не свириха , беше Deathrow (No Regrets), обаче на фона на останалото което видях и чух , не съжалявам .Концерта беше просто размазващ ,наистина...С кеф ще отида да ги гледам ако дойдат пак ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dame 28.02.2010 15:28:00 отговори + 0 0
перфектен звук,перфектно шоу,обаче как можаха да го направят в тая малка зала.Имах работа и пристигнах към 8 и 30 и трябваше да гледам от вратата.Няма да стъпя повече в блу бокс,не за първи път се прецаквам така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ламята Спаска 28.02.2010 15:14:52 отговори + 0 0
Florimel, браво на теб, много доръб репортаж! И като идея и съдържание (с много интересни факти), и като изложение.
...сама ли го писа? - ми се иска да попитам и го правя... (Не се заяждам, честно) Имайки предвид други твои репортажи, този е в пъти по-добър.
Още веднъж поздравления!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ех 28.02.2010 14:48:35 отговори + 0 0
Стига бе, вече има dvd плейъри на цената на един билет за концерт! А снощното изживяване си струва не само половин денонощие път, а и купуването на плейър, за да го гледаш и преживяваш пак и пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


vampire_hunter 28.02.2010 14:37:58 отговори + 0 0
Аз малко закъснях,но дойдох навреме за Eraser.Много народ,много нещо.Яйце да беше хвърлил нямаше да падне на земята,а на нечия глава.Много добре се представиха,добър подбор от песни.Изглежда всички бяха щастливи,включително и оня пич с дългата,къдрава,руса коса,който буташе безпроблемно всеки,който му се изпречеше в погото.Драги приятели пого имаше,до колкото всички се подпираха един в друг,защото откровенно казано всички долу приличаха на сърдини...Нз какво каза чичо Пешо на български,но на мен ми се стори,че каза:"Има ли място?"...очевидно и на него му се бяха премрежили очите от толкова народ.А до това дали имаше място...мисля,че всеки знае лафчето:"Влизайте по навътре,има още място".Хора хубави,свят хубав,а басиста Mikael беше много голям пич. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 28.02.2010 14:15:10 отговори + 0 0
Омазахме се :О Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 28.02.2010 13:59:41 отговори + 0 0
Frances, точно това, мисля е предпоставка да си купиш DVD-player!!! Иначе, на компютъра нямаш ли на какво да гледаш?! о_O Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 28.02.2010 13:47:38 отговори + 0 0
концерта беше много добър ама ми се стори доста кратък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 12:49:16 отговори + 0 0
ти па се изказа
и на компютъра ли нямаш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.02.2010 12:44:04 отговори + 0 0
Frances

И аз съм голям фен на Хипокриси от години, но няма да си купя ДВДто. Не че не искам, но нямам ДВД плеър Така че не бързайте да съдите хората, че ръчкат по торентите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Trash 28.02.2010 12:24:29 отговори + 0 0
Говорих с басиста и той каза,че DVD-to ще излезе декември! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 28.02.2010 12:20:18 отговори + 0 0
Frances - тотално прав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.02.2010 12:16:32 отговори + 0 0
Як концерт, Пешо си е Пешо деба... а септевмри е толкова далече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 28.02.2010 12:00:22 отговори + 0 0
Леле как ме боли кратуната от куфеене.Направо се разцепиххххххххххххххххх.Концерта беше размазващо перфектен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ТHRASH 28.02.2010 11:25:36 отговори + 0 0
Абе някой знае ли кога ще излиза DVDто?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bangela 28.02.2010 11:23:41 отговори + 0 0
ДВД-то се очаква да излезе през Септември, по предварителна информация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 28.02.2010 10:57:41 отговори + 0 0
Бях най-отпред,направо ме смазаха,но се чувствам перфектно и ще се пръсна от щастие! Най-голямата ми мечта се сбъдна и няма нещо,което да помрачи спомена за най-страхотната вечер!Слушам Hypocrisy почти девет години и няма група,която да обичам повече и да е по-скъпа на сърцето ми!Още не мога да повярвам,че свириха само на метър разстояние от мен и че дори говорих с тях и си стиснахме ръцете! Прекрасни са - и като музиканти и като хора! Невероятно земни и мили с феновете. Концерта беше зверски! Страхотно озвучение и светлинни ефекти! Дори клипчето качено тук е с отлично качество! Peter и компания ни смазаха! Невероятно мили хора,страхотен контакт с публиката! Сетлиста също беше страхотен от първата до последната песен! Бяха обещали да свирят 2 часа, но въпреки че концерта беше по-кратък едва ли някой им се сърди! Дадоха всичко от себе си, както и ние и се получи страхотно! Наистина сме страхотна публика и заслужавахме това ДВД!
Няма по-перфектен,уникален,енергичен,всеотдаен, вманиачен,див и луд музикант на цялата метъл сцена от нашия Пешо! Думите не ми стигат да опиша колко много го уважавам и колко му се възхищавам!
Обичаме те Пешо,връщай се скоро с Hypocrisy и Pain!
БТВ всички трябва да имаме това ДВД оригинално! Не си и помисляйте да го сваляте от нета,ще бъде срамота!Снимано е в нашата страна,отделете малко пари,заслужава си!Какви фенове сме иначе ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

feersum 28.02.2010 09:37:49 отговори + 0 0
Уникален концерт! Невероятен! Тия пичове... са ебаси пичовете! Няма такива хора! ПЕ-ШО! ПЕ-ШО! ПЕ-ШО! ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 28.02.2010 09:35:04 отговори + 0 0
Смазващ концерт!А не съм и вярвал,че ще мога да ги гледам два дни поред-заслужаваше си напълно по-ранното отиване в СофияНай-после някой запечата на двд голямата концертна сеч,която настава у нас по такива събитияRespect,Pesho!Respect! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 28.02.2010 09:09:25 отговори + 0 0
damageplan - 2010-02-28 03:00:54
а кога се очаква това двд да се появи, да знам кога да почна да сърфирам и да дебна из торентите за него.......

Ако наистина мислиш така да се сдобиеш с ценното DVD, значи това показва коооолко голям фен си! Би трябвало да се срамуваш от себе си! За ТОВА DVD бих дал и 100 лв.! HYPOCRISY FOREVER m/...m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 03:23:22 отговори + 0 0
Хаха, "групита"
Не обиждайте така жената Иначе да, Пешо е пич, но май вечерта преди концерта не подозираше, че ще се събуди рано тази сутрин от шум на метъли, които помагат за пренасянето на мебели в нова квартира и че ще му се наложи да удари едно рамо. Както и да е - ситуацията стана повече от метълска, както и концерта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 03:04:48 отговори + 0 0
К'ви торенти бе, тва ДВД всеки истински фен треее да го има оригиналка !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 28.02.2010 03:00:54 отговори + 0 0
а кога се очаква това двд да се появи, да знам кога да почна да сърфирам и да дебна из торентите за него.......

заради това ''ПЕШО ПЕШО'' ме е яд че не можах да присъствам на концерта ;(
дано пешо го напраи двд-то как требе с 5.1 звук , да поне да се доближа до атмосферата на концерта ))))
а колко души имаше на тоя концерт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

why 28.02.2010 02:43:59 отговори + 0 0
Peter Tagtgren си тръгна в компанията на три млади дами и обяви, че отива на Луната.ех...браво на дамите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaoc 28.02.2010 02:26:16 отговори + 0 0
Едно е сигурно, присъствахме на нещо, за което ще се говори с години. Просто участвахме в писането на история тази вечер.
И да, Пешо Е пренасял диванче за една квартирка в Гео Милев, но не за да повали някоя българска девойка на него, просто на човека му е било кеф, че е попаднал на един най-обикновен метъл купон в един най-обикновен Софийски квартал, в един тотално Необикновен ден... Дано участниците разкажат повече...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 28.02.2010 02:14:21 отговори + 0 0
само да вметна-ако някой 'велик' интернет-хейтър ще ми противоречи то да си помисли дали има право да решава кой какво да мисли..това го казвам във връзка с диалозите тип 'баси как се изкефих' и съответно 'абе как може да се изкефиш'...махнете си капаците за да видите различията между хората...(сега съм в еуфория и пиша предварително някой неща за да не се налага после да се занимавам с безхаберни индивиди...) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 28.02.2010 02:09:17 отговори + 0 0
или съм наследник на Ванга или наистина успях да предположа че ще има коментари от типа 'баси колко кратко беше'...не искам да обидя никого но аз мисля че ако си се изкефил на концерта за теб всяка минута ще е вълшебна..поне така беше при мен..самото отношение на Групата към Публиката ми хареса...а това за мен говори за добър професионализъм-щото колко групи успяват да поддържат добър контакт с публиката?повечето казват само 'Are you ready?'; 'Yeah! You are the best'; 'And the next song is...' това е моето мнение по концерта-АЗ се смазах от щастие(по един или друг начин), а ВИЕ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 02:07:37 отговори + 0 0
"Носят се слухове, че Пешо имал интересни преживявания през деня, свързани с пренасяне на мебели, та може затова да е решил да пропусне афтърпартито "

Трите групита с които си е тръгна снощи са го накарали да им помогне да си местят мебелите?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 02:05:44 отговори + 0 0
Як концерт. Появиха се в Лодж-а всички без Пешо, ама късничко и доста хора се бяха поизнесли. Носят се слухове, че Пешо имал интересни преживявания през деня, свързани с пренасяне на мебели, та може затова да е решил да пропусне афтърпартито Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Funcrow 28.02.2010 01:31:19 отговори + 0 0
Не беше тъпо това с "Пешо,Пешо". Той навреме успя да разбере, че българските фенове му викат така Иначе да, концерта беше ВЕЛИИИИИИИКККК!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:))) 28.02.2010 01:17:59 отговори + 0 0
леле баси концерта! пешо е най-якият фронтмен!толкова е енергичен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 00:51:50 отговори + 0 0
тва с "Пешо, Пешо" беше супер тъпо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bittersweet_f 28.02.2010 00:34:24 отговори + 0 0
ВЕЛИК КОНЦЕРТ!!! Пешо и Co. forever!!! m/(>.<)n/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

H-fen 28.02.2010 00:21:30 отговори + 0 0
страшен беше концерта! пешо беше мн добър!!! хахахахаха сега вс ще викат „Пешо“ на концертите им!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Edor 28.02.2010 00:20:09 отговори + 0 0
КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ЩЕ Е ПРЕТЪПКАНО... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 00:17:27 отговори + 0 0
Ако някой друг има снимки да дава да гледаме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skyggedans 28.02.2010 00:11:55 отговори + 0 0
мачканицаааа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2010 00:03:56 отговори + 0 0
само тоя олигофрен дето се изсипа върху оператора отпред и за малко да преебе цялата работа с ДВД-то осра пейзажа...

Даа, като преди тва яко ме изрита в кофата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 28.02.2010 00:01:03 отговори + 0 0
на бас, че знае, че за него идеше реч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


izroda 27.02.2010 23:58:13 отговори + 0 0
смазващ концерт!

само тоя олигофрен дето се изсипа върху оператора отпред и за малко да преебе цялата работа с ДВД-то осра пейзажа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 27.02.2010 23:53:50 отговори + 0 0
Е бива ли така да се излагате и да викате "Пешо" на човека. Смятайте какво си е мислил ако го е чул. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrash 27.02.2010 23:53:33 отговори + 0 0
ПЕШО, ПЕШО!!! Размазващ концерт беше, счупих се да куфея на 1вия ред и за мааалко да си хвана палка D:
Жалко само 4е не свириха повечко песни от The Arrival
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2010 23:52:13 отговори + 0 0
не никой не липсват подгряващите групи/ФЕНОМЕНАЛНИ HYPOCRISY!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2010 23:41:58 отговори + 0 0
Къс Ви се струва концертът , защото нямаше подгряващи групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 27.02.2010 23:35:17 отговори + 0 0
HYPOCRISY ни откъснаха главите, просто ни разчекнаха като за последно! Зашеметяващ концерт! Ето и сетлистът:

http://www.setlist.fm/setlist/hypocrisy/2010/blue-box-club-sofia-bulgaria-73d74621.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 27.02.2010 23:34:02 отговори + 0 0
ahahahha лелката беше култ на гардероба, иначе концерта.... 1 път са такива неща велико просто

А ако верно се чува на двд-то Пешо Пешо ще е мега смях
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2010 23:22:36 отговори + 0 0
Искам целия свят да ни чуе сега как крещим "ПЕШО! ПЕШО!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 27.02.2010 23:18:07 отговори + 0 0
UNBELIAVABLE НЯМАМ ДУМИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil14 27.02.2010 23:04:16 отговори + 0 0
Hypocrisy избиха всичко!!!!
Пс:концертът си беше достатъчно дълъг
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bilqna 27.02.2010 23:03:47 отговори + 0 0
На Муунспел повече се изкефих....иначе беше добър концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

---- 27.02.2010 22:59:06 отговори + 0 0
ДВД-то със сигурност ще е мазало, това е доста добра реклама да идват и други групи да си записват двд-та от тука.ХИПОКРИСИ ФОР ЛАЙФ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2010 22:55:34 отговори + 0 0
Лудница. Евала на организаторите и на Хипокриси. Мазало. И звук и всичко 6 точки. Чакаме ДВДто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 27.02.2010 22:55:20 отговори + 0 0
Много добър концерт ! Само дето по 1 време отново микрофона изчезна, а тея организаторите можеше да сложат повече от 1 лелка на якетата ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hmm 27.02.2010 22:54:12 отговори + 0 0
Нечовешко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CecoFF 27.02.2010 22:50:12 отговори + 0 0
Беше супер
думи нямам

))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2010 22:46:12 отговори + 0 0
кратко верно, ама качествено! Страхотия беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 27.02.2010 22:31:45 отговори + 0 0
много кратко свириха...
иначе беше яко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".