Близо 600 000 уникални посещения за KATEHIZIS.COM през 2007 г.

1 яну 2008, 22:53 ч. 218 / 10 6
пред./следв.
В новия си вид KATEHIZIS.COM съществуваше малко повече от месец от изминалата 2007-а година. Но за медийните Интернет сайтове основно е съдържанието, а не формата. Всички вие, които посещавате редовно страницата ни знаете, че тя запази основния си, както информационен, така и мултимедиен и друг ресурс, а същевременно започна да развива и нови рубрики с авторски текстове, в т. ч. ревюта, интервюта и др. Тези секции тепърва ще се обогатяват и разнообразяват, а до месец - два ще бъде факт и новият дизайн на сайта, както и подобрената му функционалност.
   Какво показва статистиката? - През изминалите 365 дни сайтът ни отбеляза почти 600 000 уникални посещения или над 1600 средно на денонощие! Това е постижение без аналог сред специализираните рок/метъл сайтове в България и то не идва изведнъж, а след години на неуморен труд, за да покаже, че знаем какво правим и как да го постигнем, за да продължим да бъдем най-посещавания, популярен и авторитетен български уебсайт в своята област.

   Пожелаваме и честита Нова година на всички посетители и читатели на "Metal Katehizis" и дано за тях 2008-а е по-ползотворна от изминалата 2007 г., така както със сигурност ще бъде за нас!

   WE ROCK!!!


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hEaVy 5.01.2008 19:29:45 отговори + 0 0
Имат ли значение статистиките? За мен лично не! Сайта е супер и като дизайн и като съдържание! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.01.2008 12:22:47 отговори + 0 0
А кому са необходими рейтингите на телевизионните предавания и защо всяко се бори за по-висок?
На кой сайт е необходимо например да дава пари за реклама, за да привлече повече посетители, т. е. да има повече хитове?
Сигурно на никой и респективно всякакви усилия в тази насока са хвърлени на вятъра :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.01.2008 11:40:03 отговори + 0 0
ако продължавате така и двата сайта, ще спечелим ние юзерите - феновете на тежката музика! не виждам на кого му трябва това мерене на кой му е по-голяма ... статистиката Иначе лично мое мнение е, че pro-rock-а на външен вид(!) е по-добър от катехизиса, а и като съдържание не е зле... и ако Сатира прави и новия сайт, ще му трябва доста усилия, за да се надскочи и да направи нещо по-добро! НО все пак успех! Както казах - от всичко ще спечелят и феновете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 2.01.2008 15:00:16 отговори + 0 0
Нашата статистика по месеци е тук :-)
http://bgcounter.com/?sts,month,,,,pro-rock
Закономерно през декември посещенията са по-малко, но така е всяка година, а сега имахме и цели 9 почивни дни :-)
Статистика на "Про-Рок" е тук:
http://www.tyxo.bg/?ID=33838&show=bymonth
Трябва да се има предвид, че каунтърите са различни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 2.01.2008 14:51:16 отговори + 0 0
Я дайте статистика за последните 2 месеца? Последно за Про Рок и за Катехизис. Честно да си призная трябваше ми малко време докато запомня новия домейн. Сигурно и други са изпитвали същите проблеми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.01.2008 13:01:53 отговори + 0 0
Малко подвеждащо е написано заглавието, 600 000 за katehizis + pro-rock

Иначе успех и през новата година!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".