BLOODBATH разкриха обложката и съдържанието на мини CD-то си

13 фев 2008, 07:45 ч. 268 / 6 3
пред./следв.
BLOODBATH ще издадат новото си мини-CD "Unblessing The Purity" на 10 март чрез "Peaceville Records". Обложката (виждате я по-долу) е дело на Dusty Peterson, който е победител в обявения за целта конкурс. Ето и съдържанието на диска:
01. Blasting The Virginborn
02. Weak Aside
03. Sick Salvation
04. Mouth Of Empty Praise

още за:

Bloodbath


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Д-р Тарибо 13.02.2008 22:41:37 отговори + 0 0
О та това е чудесно!А какво става с пичовете от KATATONIA ще участват ли този път в бандата?.... Ами сигурно,тъй като се издържат само от музика....те и без това нямат други задължениа пък и без това BLOODBATH e бившата им банда няма как ще обидят колектива. Дано и Питър Тедгрен да участва пак.А пък обложката е просто върхът и адски пасва на стила им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 13.02.2008 18:55:26 отговори + 0 0
Оооооооо нов Блъъдбат НАЙ-СЕТНЕ!!! Браво браво!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.02.2008 15:18:49 отговори + 0 0
cool! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".