Гледайте как Tom Araya взима "Грами"-то на SLAYER

12 фев 2008, 22:22 ч. 467 / 7 5
пред./следв.
Следвайки тази връзка може да гледате как облеченият в лъскав костюм Tom Araya взима втората поредна награда "Грами" на SLAYER, която те побучиха миналия уикенд за песента "The Final Six". Сякаш мистър Araya изглежда притеснен и искрено развълнуван...

още за:

SlayerTom ArayaGrammy


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 13.02.2008 11:36:59 отговори + 0 0
абсолютно съм съгласен и с двамата анонимни,първо ако бяха металика веднага щяха да почнат обвинения те са продажници,те не са метъл и такива подобни,иначе наистина том арая въобще не прилича на себе си там,някакво много странно говори,държи се и като цяло де,абе да им е честито грамито заслужават го (догодина металика хехехеххехе) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.02.2008 10:16:05 отговори + 0 0
Представям си ако заглавието беше "Гледайте как Джеймс Хетфийлд взима грами-то на Металика" кви оди щяха да се изпишат колко са продажни и не знам си кво.Естествено ако бандата не се казва Металика работата е съвсем друга... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 13.02.2008 03:42:18 отговори + 0 0
готин е в костюм-а, ама е притеснен ... обаче закъсняхте с този линк, днес специално го търсих, преди няколко часа, да видя кой излиза да вземе наградата и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2008 23:34:07 отговори + 0 0
Това не е Том Арая... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 12.02.2008 22:39:25 отговори + 0 0
Много трудно говори изглежда не е очаквал. Макар че костюм не му отива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".