BLOODBOUND приключиха записите на шестия си студиен албум

20 авг 2014, 14:38 ч. 1187 / 7 0
пред./следв.

   Шведските мелодични метъли BLOODBOUND разпространиха съобщение, че шестият им студиен албум е напълно готов. Бандата все още не е обявила заглавието и датата на издаване, единственото, което разкрива е, че творбата ще съдържа 11 песни. Смесването на албума е направено в студиото "Black Lounge" в Грангарде, Швеция, с продуцента Jonas Kjellgren. Последният е известен най-вече като един от основателите и китарист на SCAR SYMMETRY и е работил с групи като SONIC SYNDICATE, ZONARIA и STEEL ATTACK.

   BLOODBOUND гостуваха в България през 2009 г., когато заедно със SABATON бяха съпорт на HAMMERFALL. Тогава BLOODBOUND се представиха с вокалиста Urban Breed, който през 2012 г. се присъедини към българската група PROJECT ARCADIA и ще издаде първия си албум с тях, "А Time of Changes", през септември.

bloodbound

още за:

Bloodbound


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".