Три рок банди на фестивала "Жреци на музите" на 23 август в Царево

20 авг 2014, 14:23 ч. 1175 / 4 17
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Царево – столица на младежкия бг рок

Нинтендо-пънк, метъл и много рок ще взривят града на 23 август


Три бг рок банди ще се вихрят на осмото издание на Младежкия фестивал „Жреци на музите” на 23 август в Царево. „Soulsburn”, „Electric Dragon”и „Crashbrake” ще зарадват почитателите на по-твърдия саунд с най-култовите си парчета.


В 19.30 на сцената на централния площад в Царево ще се качат Soulsburn. Фестивалът ще бъде дебют за създадената тази година група, определяща стила си като Hard’n’Heavy. Вокалистката Ефи и компания ще подгреят публиката с авторски парчета и кавъри.

Българската нинтендо-пънк група „Electric dragon” е втората група, която ще участва в рок събитието. Те са известни с уникалния си стил, който те наричат „8-bit nintendo punk“. Звукът им по-общо се вписва в жанра electro-rock и съчетава елементи на electro, punk-rock, rap и chiptunes. Групата ,освен в България, се радва на фенове от САЩ, Канада и Русия. Зад гърба си имат издадени независимо 2 албума, 1 EP и няколко сингъла. Антикомформистки текстове и музика с послания за независимост, за освобождаване от авторитети и здраво експериментиране – това са Electric Dragon.

Хедлайнерите на вечерта ще бъдат Crashbrake– метъл група с хип-хоп вокали, която често наричат „Българските „Рамщайн”. В бандата са четири момчета, които залалагат не само на музиката, но и на визията, на сценичното шоу. Според тях хората ходят на концерти не само за да слушат, но и да видят нещо различно и атрактивно. Феновете им са шарени - от почитатели на тежкия метъл до хора, които не харесват този стил, но симпатизират на бандата заради специфичната музика и сценичното шоу, които правят. Музикантите обичат да изненадват публиката си, което феновете със сигурност ще усетят.

До момента на традиционната рок вечер в рамките на фестивала са свирили родните банди „Габана”, „Докторс Гого Бенд”, „Бодра смяна”, „Egodraft”, „Maze”, „DSOL”, „Artmospheric Band”, „Rocco e Freddy”, „Gunpowder”, Коцето Калки, Paper Wings , Летците , Acoustic Corporation, Bright Sight, Hellrider , S.D.X., както и македонците „Eye Cue” и „Bad Memory” от Сърбия.

 

electric dragon

ELECTRIC DRAGON



Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dojh 22.08.2014 20:49:45 отговори + 0 0
Кфо да ви кажа - пънкари :Р използват страшни айти думички да ни сплашат. Ше видите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пиян дедо мраз 22.08.2014 17:23:59 отговори + 0 0
Хора, отворете си очите! Електрик Драгон са рептилианци и ви промиват мозъците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пешо 22.08.2014 11:58:48 отговори + 0 0
CRASHBRAKE са страхотни музиканти. Който е ходил на техен концерт или е слушал диска им знае това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

киро скалата 22.08.2014 11:11:31 отговори + 0 0
crashbrake са мутри и имат кинти и за ПР и за сичко. Мен също ме биха и дойдох да се оплача. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

petq 22.08.2014 09:26:08 отговори + 1 0
На тия крашврейк певеца им е много страшен, прави някакви откачени изражения, направо да го хване страх човек да ги гледа. Това тяхното май не е рок нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WTF 21.08.2014 23:48:58 отговори + 1 0
Аве Рая, crashbrake да не ти плащат за ПР ахах. Не е ли по-важно, каква е музиката и дали те кефи, а не какви каузи се подкрепят, и къде се правят промота, и колко пари се хвърлят за шоу? И какво, като за мен те са минали и заминали покрай "як метъл", да отида да си хвърля един душ ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTF 21.08.2014 23:45:38 отговори + 1 0
Аве Рая, crashbrake да не ти плащат за ПР ахах. Не е ли по-важно, каква е музиката и дали те кефи, а не какви каузи се подкрепят, и къде се правят промота, и колко пари се хвърлят за шоу? И какво, като за мен те са минали и заминали покрай "як метал", да отида да си хвърля един душ ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мъдрецът 21.08.2014 20:07:41 отговори + 0 0
Алпийска група Електрик Драгон са турци -- лъжат ви! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рая 21.08.2014 20:01:57 отговори + 0 1
Crashbrake не са за хора, които не се къпят - това е положението. По-яко и интелигентно шоу, съчетано с як метъл тука нема, пичове, колкото и да се напъват некои родни любимци. Crashbrake си представиха албума в SLC, и беше жестоко, подкрепят каузи, свързани с правата и на хора, и на животни, та така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalhead 21.08.2014 19:48:10 отговори + 0 1
Гледах веднъж случайно Crashbrake на един благотворителен концерт в Mixtape 5, не съм фен на бандите с ню метъл звучене или както там се определят, но пичовете направиха жесток лайв на фона на останалите, които съм слушал по клубовете ни. Много малко родни банди могат да съчетават така свирене и шоу и определено си струва да се видят на живо, пък и са пичове, стават за моабет за разлика от други наши звезди. Евала на организаторите за избора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Вико 21.08.2014 12:29:24 отговори + 0 0
Царево, няма да остане същия град след шоуто на тия изроди, познавам двама от вокалистите и мога да ви кажа, че ще има неща неща на сцената, които няма да видите и в стриптиз клуб в Тихуана. Жалко че няма да бъда на концерта, но искрено завиждам на хората, които ще ходят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 21.08.2014 10:45:23 отговори + 0 0
имаше една игра Neptune за правец 8м!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До "Про" 21.08.2014 10:31:32 отговори + 1 0
Откъде знаеш, че не са защитавали свойте права на гей парада?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

***ибар 21.08.2014 09:35:56 отговори + 0 0
Първата песен беше слаба, но останалите се оказаха много сполучливи. Ходих на техни концерти и **********8. Беше готино. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

про 20.08.2014 18:17:26 отговори + 0 1
Crashbrake, група, която не харесвам, туко що ми се вдигнаха в очите, разбирайки, че са подкрепили гей парада. Страшно много уважавам хора, които защитават правата и на другите, не само своите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хайдут Петко 20.08.2014 15:16:58 отговори + 1 0
Crashbrake групата свирила на гей парад Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

16-bit sega ska 20.08.2014 15:04:15 отговори + 1 0
Не е за смях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".