BLOODHOUND GANG пристигат в София пет дни по-рано

17 юли 2013, 17:33 ч. 475 / 6 1
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   BLOODHOUND GANG са планирали да пристигнат в София този четвъртък - пет дни преди самата дата на концерта им тук. Събитието ще се състои на 23 юли в клуб Маймунарника - на открито в Борисовата градина. България е първата спирка от европейското турне на американците и единствена за региона - след гостуването им у нас BLOODHOUND GANG се отправят към Германия, Холандия и Русия. Петдневния си престой в София бандата смята да посвети основно на подготовка за предстоящия тур.

   А тази събота, 20 юли, в клуб Строежа ще се състои Alternative Night Live с участието на Casual Threesome. По време на вечерта трима от присъстващите ще имат шанс да спечелят безплатни билети за концерта на BLOODHOUND GANG, които ще бъдат разпределени чрез жребий. Входът е свободен, а изпълненията на живо стартират в 22:00.

   BLOODHOUND GANG пристигат у нас по покана на Строежа и 4 Стаи, със съдействието на Jack Daniel's. Начало на събитието ще поставят Piranha от 20:30, а хедлайнерите се очаква да излязат на сцената малко след 21:00. Вратите на Маймунарника отварят в 19:30.

   Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и място. Каси - Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit. С оглед на бързите темпове на изчерпване на емисиите се препоръчва своевременното закупуване на билети - броят им е ограничен!
bloodhound gang 2013


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Исо 17.07.2013 18:04:18 отговори + 0 0
ти си братле - вземи автограф и за мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".