PIRANHA ще подгряват BLOODHOUND GANG в София

5 юли 2013, 15:54 ч. 1940 / 16 1
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   PIRANHA е българската банда, която е избрана да подгрява BLOODHOUND GANG на предстоящия им концерт в София. Както вече е ясно, събитието ще се състои на 23 юли в Маймунарника - на открито в Борисовата градина. Организатори са други два столични клуба - Строежа и 4 Стаи, които осъществяват проекта с приятелкото рамо на Jack Daniel's.

   PIRANHA е сравнително нова за родната сцена формация, но с достатъчно популярни членове. Вътре се подвизават музиканти, известни от групи като Vendetta, Brothers In Blood, C4 - Александър Първанов-Шута - вокали; Драгомир Александров - китара, вокали; Павел Павлов - бас, вокали; Олег Караганов - барабани. Групата стартира през 2011 година, водена от любовта си към екстремните спортове, се насочва към скейт пънк рок течението и като определящо техния специфичен музикален жанр. В края на 2012 година PIRANHA записват първия си албум - "SKATE след смъртта", а резултатът е 13 песни чист класически пънк рок.

   Пираня ще излязат на сцената на Маймунарника в 20:15 ч., непосредствено преди BLOODHOUND GANG, а самата основна група ще ги последва малко след девет. Вратите на клуба ще отворят в 19:30. Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и място. Каси - Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit. С оглед на бързите темпове на изчерпване на емисиите се препоръчва своевременното закупуване на билети - броят им е ограничен!
piranha


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sulfuras 5.07.2013 16:19:12 отговори + 0 0
там съм ше се разбием! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".