BLOODRUSH ще изнесат акустичен концерт в Пловдив на 22 април

12 апр 2017, 13:40 ч. 884 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С радост ви съобщаваме, че след успешните клубни участия в родния Добрич и в Бургас, на 22 април група Bloodrush ще зарадва феновете на рока и в Пловдив, с акустичен концерт в клуб „Петното на Роршах” /Post-Culture Stage/. Момчетата ще излязат на сцената в 21:00 ч., и обещават емоционален, въздействащ и музикантски лайв, който ще ви потопи в една по-специална и задушевна атмосфера. Ще усетите това леко интимно изживяване, което се създава именно на тези концерти.
Преди няколко месеца Косьо, Марто и Мариян препълниха клуба и показаха на пловдивската публика какво могат. Ако сте пропуснали да ги чуете тогава, сега ви се отдава още една възможност!

Bloodrush доби по-голяма популярност след участието си в „Голямото Rock Междучасие” – предаваане, търсещо най-добрата училищна и младежка рок банда. В шоуто младежите от Добрич показаха, че акустичните изпълнения са им силна страна. Не всяка група може да направи успешно акустично представление, а както неведнъж видяхме и в „Голямото Rock Междучасие”, те успяват прекрасно да обуздаят минимализма на акустичното изпълнение и да усвоят атмосферата, която се създава от по-малкото удари и енергия в китарите.

Въпреки, че са все още тийнейджъри, Bloodrush имат зад гърба си издаден албум, редица клубни участия и изяви на различни сцени и фестивали. Косьо, Марто и Мариян от Добрич могат да се похвалят и с победа в „Голямото Rock Междучасие”. Те са талантливи, интелигентни и целенасочени млади хора, изпълнени с мечти, надежди и очаквания, грабещи с пълни шепи от възможностите, които животът им предлага. Имат леко небрежно и естествено поведение, говорещо „Хей, ние сме рок музиканти и искаме просто да свирим и да се забавляваме!” Те са от това поколение, свободни по дух, търсещи и любопитни младежи, които следват собствения си път и определено знаят какво искат.

 

още за:

Bloodrush


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".