Видео премиера: "Няма да се връщам" на BLOODRUSH и ЦАР ПЛЪХ

14 юли 2023, 11:01 ч. 437 / 10 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Bloodrush представят „Няма да се връщам“ – 4/4 от тетралогията на български на групата

Новата песен е едновременно финалната глава в историята на бандата и следващата стъпка

Сладко-горчива е премиерата на „Няма да се връщам“ на Bloodrush – последната песен от тетралогията, която групата от Добрич стартира миналата година. Песента излиза днес, 14 юли, в 11:00 в официалния YouTube канал на групата.

Последната глава от историята, която започна със „Заедно ли ще горим?“, премина през „Трета нощ“ и „Сам“, се превръща в символичен завършек не просто на мистичната книга от видеоклиповете на бандата, но и на Bloodrush във формата, в която съществуваше вече десет години.

На своята страница във Facebook, групата споделя емоционално откровение: „Всяко хубаво нещо си има край. Е, за нас това е ново начало. За 10 години смело можем да заявим, че постигнахме немалко. Поне за нас си. Пораснахме, изгубихме се, пак се намерихме и пак ще се изгубим.
"Няма да се връщам" е 4/4 - финалът на новото ни АЗ и затварянето на книгата Bloodrush. Поне засега. Преживяхме много заедно, изградихме се като личности и потърсихме посоката си. Както индивидуално, така и като екип! 10 години, които изпълнихме с творческа дейност, концерти, създаване на музика, записи, турнета... Сега ни е време да започнем да се губим отново и да търсим нови пътища…“

С премиерата на „Няма да се връщам“ Коста, Димитър, Мартин, Петър, Кирил - разширеният екип на Bloodrush, споделят още и новина! Време е за чисто нов проект, който момчетата представят като фийчъринг в последната си обща песен. Това е Цар Плъх – новият музикален проект на Коста Коларов и Димитър Димов и още музиканти от българската алтернативна сцена, който се развива стремглаво и вече е готов да покаже муцунката си на света. Амбициозните планове на създателите му включват албум до края на годината и серия от концерти за неговото представяне. Следете Цар Плъх и тук.

Видеото към 4/4 – „Няма да се връщам“ отново е по идея и изпълнение на “четвъртия” в рок триото – Петър Тухчиев. А в главните роли на четирите малки герои във видеоклипа влизат Любомир Милев, Йордан Бойчев, Ивелин Енчев и Стефан Тунтев.

Финалните щрихи по мастеринга на последната глава от историята Bloodrush „Няма да се връщам“ са правени в легендарното Sterling Sound студио от Ted Jensen, който е работил с имена като Deftones, Alice In Chains, Pantera и много други.

 

bloodrush



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 14.07.2023 12:04:12 отговори + 10 0
Толкова помпозен и излишно претенциозен анонс не бях чел отдавна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Truth 14.07.2023 14:06:52 + 6 1
Така е във времената на хората с дъгичките. То и музиката вече им е такава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".