BLUE OYSTER CULT разкриват бонусите за предстоящите си преиздания

29 дек 2006, 09:43 ч. 133 / 3 0
пред./следв.
BLUE OYSTER CULT са разкрили бонус парчетата, които ще бъдат включени в предстоящите преиздания на два от техните албуми. Новата версия на концертния албум от 1978-а "Some Enchanted Evening" ще бъде удвоена от седем на 14 песни, в т. ч. неиздавани изпълнения на "ME 262", "Harvester of Eyes", "Hot Rails to Hell", "Summer of Love", "5 Guitars" и два кавъра - "Born to Be Wild" на STEPPENWOLF и "We Gotta Get Out of This Place" на ANIMALS. Дискът ще включва и бонус DVD с 11 парчета, филмирани през 1978 г. в Мериленд.
   Албумът от 1977-а "Spectres" ще се появи с четири бонуса от записните сесии за създаването му - авторските "Night Flyer", "M For Murder" и "Please Hold", плюс кавъра на "Be My Baby" на RONETTES.
   Понастоящем "Spectres" има златен статус, докато "Some Enchanted Evening" е платинен.

още за:

Blue Oyster Cult


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".