БНТ1 превръща "Голямо междучасие" в рок риалити формат

4 авг 2016, 12:09 ч. 2490 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Деветото издание на музикалното състезание "Голямо междучасие" обяви началото на новия си конкурс. Инициативата е на D2 и, по предложение на БНТ1, за първи път тя ще бъде превърната в риалити формата „Голямото Rock междучасие”.

В състезанието могат да участват млади и училищни поп и рок групи от цялата страна. Бандите трябва да са минимум от двама души, като възрастта им не трябва да е над 22 години (към 17-ти декември 2016 г.). Според регламента в групите се допуска да има максимум един член до 25 години (към 17-ти декември 2016 г.).

Песните, с които групите могат да участват в конкурса трябва да са две – авторска и кавър версия на български или друг език. Задължителният инструмент за кандидатстващите банди е китарата.

Регистрацията е онлайн на www.rockbg.com и ще бъде достъпна за всички кандидати до 30-ти септември.

След провеждане на регистрацията, селекционна комисия ще одобри двайсетте най-добри училищни и млади рок групи, с които ще бъде проведен кастинг. Той ще се състои през октомври и по време на него ще бъдат избрани десетте банди, които ще продължат напред. В ефира на БНТ1 зрителите ще имат възможността да проследят оспорваната надпревара между финалистите.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бартми 11.08.2016 14:29:36 отговори + 3 1
Не звучи обещаващо, звучи педалско.

Всми, евала за инициативата, чудесно е да се подкрепят младите групи, но е тъжно, че се обръща на риалити. Дано да има полза от това "продаване" на идеята.

Фактът, че нещата са в ръцете на БНТ, прави идеята още по-комична...

Логото е добро като замисъл, но па се е получило много грозновато
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Николов 4.08.2016 13:49:45 отговори + 4 3
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 4.08.2016 12:20:07 отговори + 6 6
Рок... риалити? Това звучи обещаващо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".