BODOM AFTER MIDNIGHT на Alexi Laiho работят по дебютен албум

1 сеп 2020, 08:56 ч. 647 / 7 2
пред./следв.

   BODOM AFTER MIDNIGHT - новата група на бившия фронтмен на CHILDREN OF BODOM Alexi Laiho - са започнали композирането на материала за предстоящия си дебют.

   Както ви съобщихме, съставът на бандата се допълва от китариста Daniel Freyberg (екс-CHILDREN OF BODOM), барабаниста Waltteri Vayrynen (PARADISE LOST), басиста Mitja Toivonen (SANTA CRUZ) и тур-клавириста Lauri Salomaa.

   В скорошно интервю четириструнникът на BODOM AFTER MIDNIGHT споделя, че по време на почивката заради пандемията от коронавируса музикантите са репетирали заедно, за да се опознаят. Те вече са започнали работа и по нов материал. На концертите им в бъдеще, разбира се, ще бъдат изпълнявани и песни на CHILDREN OF BODOM, но новата формация не иска да бъде възприемана като кавър банда.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sixxx 2.09.2020 02:11:08 отговори + 2 0
Супер. Дано да минат и през България. След 3 лайфа на COB e време и за Bodom after midnight. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 1.09.2020 20:07:52 отговори + 10 0
Радвам се, че все пак успях веднъж да видя Children of Bodom на живо, но право да си кажа - мъчно ми е, че се разпаднаха под тази форма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".