Излиза EP с първите и последни записи на Alexi Laiho с BODOM AFTER MIDNIGHT

10 фев 2021, 17:52 ч. 1045 / 6 4
пред./следв.

   След раздялата си с CHILDREN OF BODOM в края на 2019 г. бившият фронтмен на групата Alexi Laiho създаде своя нова банда, наречена BODOM AFTER MIDNIGHT. Формацията работеше по своя дебютен албум, когато неочаквано дойде преждевременната кончина на музиканта.

   На 23 април чрез "Napalm Records" ще излезе EP с единствените три песни, записани за първата творба на BODOM AFTER MIDNIGHT. Мини-дискът ще носи заглавието "Paint the Sky with Blood" и освен заглавното парче ще включва още композицията "Payback's a Bitch" и кавъра на DISSECTION "Where Dead Angels Lie".

   EP-то ще се предлага в няколко варианта на 10-инчов винил, луксозен бокс-сет, CD в диждипак формат и дигитално. По-долу може да видите обложката:

 

bodom after midnihgt paint the sky with blood 

alexi laiho



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Manthorn Schatten 11.02.2021 18:24:01 отговори + 9 1
Имаше новина (от 1 декември 2020-та), в която бе написано, че "Bodom After Midnight са готови със записите за дебютния си албум", а сега излиза, че са записали само три песни. Това означава, че предната новина не е била вярна. Жалко, и това е нещо, но все пак очаквах цял албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 10.02.2021 21:31:40 отговори + 8 0
Children of Bodom и Dissection...две любими групи, които вече ги няма....този кавър трябва да се чуе задължително, както и другите две песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 10.02.2021 19:39:08 отговори + 6 0
Супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 10.02.2021 19:18:18 отговори + 7 0
Това е хубава новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".