BON JOVI ще бъдат в оригинален състав за въвеждането в Залата на славата на рокендрола

25 фев 2018, 23:13 ч. 1825 / 3 0
пред./следв.

   На 14 април в Кливланд ще се състои ежегодната церемония по въвеждане на новия "клас" музиканти в американската Зала на славата на рокендрола. През 2018-а това са DIRE STRAITS, THE MOODY BLUES, THE CARS, Nina Simone и BON JOVI.

   Това, което бе хипотетична възможност по-рано, ще стане факт - Jon Bon Jovi и компания ще се съберат в оригинален състав и ще изсвирят заедно няколко песни. За събитието към бившите си колеги ще се присъединят китаристът Richie Sambora (който напусна през 2013-а) и басистът Alec John Such (свирил в BON JOVI в периода 1983 – 1994 г.). Барабанистът Tico Torres и клавиристът David Bryan ще допълнят състава на групата.

   По традиция бандите влизат в Залата в оригинални/класически състави, макар и понякога да се допускат изключения за членове, които в последствие са се превърнали в знакови за съответната формация.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".