ENSLAVED спечелиха новрежкото "Грами" за метъл за 2017 г.

25 фев 2018, 20:23 ч. 901 / 1 3
пред./следв.

   Тази вечер на специална церемония в Осло бяха връчени ежегодните награди "Spellemann" - аналог на "Грами" в Норвегия. Победители в категория "Метъл" станаха ENSLAVED с издадения си през 2017-а актуален албум със заглавие "E".

   Това е четвърти такъв приз за бандата, чиито конкуренти за миналата година бяха HELHEIM, SATYRICON и WHOREDOM RIFE.

 

още за:

EnslavedSpellemann


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


филолог !?!? 25.02.2018 21:54:26 отговори + 1 2
...иначе подкрепям IMMORTAL, които през 2010 мисля, отказаха същата награда за "ALL SHALL FALL"...ноо...разни хора, разни банди...! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 26.02.2018 10:21:30 + 3 0
А защо са я отказали? Блек метъл групите извън Норвегия ( и евентуално Швеция ) по-трудно биват разпознавани. Аз мисля, че това е едно "призвание" и трябва да се радват, че са ги избрали. Новият им албум "E" е страшно добър и са положили много труд за него и няма причина да откажат такава награда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

филолог !?!? 25.02.2018 21:50:38 отговори + 3 2
"чийто..."...махнете го това "й" !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".