BORKNAGAR подписаха с "Indie Recordings"

16 яну 2008, 15:17 ч. 245 / 7 3
пред./следв.
Популярните "прогресив блекметъли" BORKNAGAR подписаха с лейбъла "Indie Recordings". Според прес съобщението по повода, групата ще се завърне към корените си, за да издаде мрачен и тежък албум, който ще е първи от трите за компанията, предвидени в договора с нея.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 19.01.2008 15:21:05 отговори + 0 0
муцка новина,ама да махнат винтерсорг,защото от 2000 насам само тъпи албуми издават(а преди гениални особено archaic course) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.01.2008 10:44:50 отговори + 0 0
ухаааааааааааааа.....това чукане чаках) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

booboom children 16.01.2008 16:09:06 отговори + 0 0
ДААААААААААААААААААААААААА така трябва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".