BORKNAGAR представят видеоклипа "Nordic Anthem"

17 яну 2024, 08:24 ч. 394 / 13 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, норвежите метъли BORKNAGAR ще издадат новия си дългосвирещ албум на 23 февруари чрез "Century Media Records". Дискът носи името "Fall" и ще бъде 12-и поред в дискографията на бандата.

   С анонса за творбата групата пусна видеото "Summits". Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния клип към още една от песните в предстоящия албум. Композицията се казва "Nordic Anthem". Автори на видеото са Marius Martinsen, Kenneth Williams и клавиристът на бандата Lars A. Nedland.

 

borknagar

още за:

Borknagar


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Fourth Dimension 18.01.2024 21:07:16 отговори + 0 0
Чудех се дали да не се наградя с един pre-order, обаче с тази песнИчка ме отказаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yasho 17.01.2024 21:21:09 отговори + 2 0
Последният албум от 2019-а беше страхотен, за мен най-добрият им. Новото парче звучи много приятно, надявам се целият албум да е поне на нивото на предходния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.01.2024 12:51:15 отговори + 3 0
Браво на адашите, този път е много добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".