Последни новини за концерта на BORKNAGAR в София на 26 август

24 авг 2022, 12:12 ч. 534 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Дългоочакваният концерт на BORKNAGAR е този петък, 26 август, в столичния клуб „Mixtape 5“. Концертът е част от регионално мини турне, а гости ще са родните VELIAN.

Програмата за вечерта е следната:
19:00 часа – отварят вратите за публика;
20:00 часа - VELIAN
21:15 часа - BORKNAGAR

Преди и след концерта норвежците ще се хранят с храни достъпни за населението на България, а напитките ще са тези, които всеки би могъл да си позволи и намери. Претенции за извънземни продукти няма.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Предстои ни специален концерт, натурален, суров, на ръка разстояние!

Не пропускайте северното шоу на една от най-очакваните норвежки групи у нас!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронните билети не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“, подкрепящи Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

 

още за:

BorknagarVelianBgtsc


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".