Brian May казва, че по-скоро няма да има продължение на филма "Bohemian Rhapsody"

7 май 2020, 09:00 ч. 591 / 4 0
пред./следв.

   В интервю за списание "Rolling Stone" китаристът на QUEEN Brian May коментира възможността да се появи втора част на суперуспешния и спечелил четири награди "Оскар" филм за групата "Bohemian Rhapsody".

   За продължение на лентата се заговори още преди повече от година, когато новините за увеличаващия се касов успех на проекта следваха непрекъснато. И ако тогава то се приемаше за сигурно, сега Brian May казва обратното. Музикантът разкрива, че е имало разговори, но на този етап идеята е била отхвърлена. Това може да се промени в бъдеще, но към момента везните клонят в другата посока.

   Макар да проследява историята на QUEEN от самото ѝ начало, филмът свършва с легендарното изпълнение на бандата на благотворителния концерт "Live Aid" на стадион "Уембли" през 1985 г. Втората част на "Bohemian Rhapsody" би трябвало да разкаже за последните години на Freddie Mercury преди той да почине от СПИН на 24 ноември 1991-ва.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".