Обсъждат продължение на филма за QUEEN "Bohemian Rhapsody"

11 мар 2019, 19:39 ч. 1904 / 10 9
пред./следв.

   Бившият режисьор на видеоклипове на QUEEN Rudi Dolezal, който е от близките приятели на Freddie Mercury, е коментирал пред британски вестник, че е сигурен, че ще има продължение на хитовия филм за групата "Bohemian Rhapsody".

   Режисьорът казва, че мениджърът на бандата Jim Beach планира втора част, която ще започва от момента, в който завърши настоящата лента - с легендарното изпълнение на QUEEN на благотворителния концерт "Live Aid".

   Досега филмът с Рами Малек в главната роля има 870 млн. долара приходи и четири награди "Оскар", вкл. за главна мъжка роля. Самият китарист на групата Brian May неотдавна също намекна, че се готви продължение.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 12.03.2019 13:50:16 отговори + 8 0
То си беше ясно. Първа част Бохемска рапсодия, втора част Show Must Go On. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Т-Рекс 12.03.2019 13:47:57 отговори + 18 3
Във втория филм Фреди заедно с ФБР ще разкрият терористичен заговор на лоши руснаци, които искат да взривят концерт на Куийн на Уембли. Но групата заедно с храбрите агенти на ФБР ще предотвратят акта и ще бъдат наградени от Президента на САЩ, докато американското знаме гордо се вее... Вторият Оскар не му мърда на филма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 12.03.2019 19:09:23 + 11 2
Третия филм ще бъде раздлен на две части и ще е години след смъртта на Фреди. Той всъщност винаги е бил жив и е станал топ секретен агент. Спасява света от извънземни, дошли да откраднат тайната рецепта за Кока-Кола, че при тях няма диабет. Естествено американското правителство и Макдоналдс ще помагат за спасяването на света. Във втората част на третия филм, на Куин им е поставена мисията да свирят американския химн на луната. А луната не съществува наистина и всъщност е един голям ресторант за бързо хранене, построен от американците в бъдещето. Следва продължение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 12.03.2019 11:12:07 отговори + 15 6
То не трябваше да има продължение на Queen, пък камо ли на филма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 12.03.2019 11:19:36 + 8 0
Но истинските Куин не свършват с Live Aid. А 2-рата част ще е за след Live Aid. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 12.03.2019 06:21:15 отговори + 16 3
Холивудска работа... Направиха един хубав успешен филм и сега веднага с продължението, та да издоят още пари от кравата. За колко добри филми мога да се сетя, за чиито продължения съжалявам, че съм гледал. А това беше биографичен филм, не "Трансформърс" или "Бързи и яростни"!

Разказаха добра и поучителна история, а филмът завърши с кратък текст какво е станало след концерта Live Aid. Рами Малек беше блестящ. Нека си остане така!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 11.03.2019 22:32:13 отговори + 17 1
Кво няма да обмислят? Машината се завъртя отлично - превърнаха легендарна група със стабилна, но тиха фен маса, в шумен поп продукт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Любо 11.03.2019 21:25:39 отговори + 14 4
Приличен филм, но се оляха. Аман. Вече и хладилника да отвори човек и те са вътре. Писна ми, да доизцоцат каквото може още и да спускат завесите за да не станат за смях накрая. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".