Brian May казва, че QUEEN все още не са спечелили нищо от филма "Bohemian Rhapsody"

12 май 2019, 09:55 ч. 2524 / 11 1
пред./следв.

   В скорошно интервю за радио "BBC" китаристът на QUEEN Brian May говори за новия си самостоятелен сингъл, научната си дейност, както и коментира суперуспешния филм за групата "Bohemian Rhapsody".

   Музикантът казва, че всички, участвали в създаването на лентата, са много доволни от реализирането ѝ, особено след като им е отнело около 12 години да осъществят филма. 

   May се радва и от изключителния комерсиален успех на "Bohemian Rhapsody". Към момента бокс-офис резултатите показват приходи от над 900 млн. долара. Но учудващо за всички, които си мисля колко много са забогатели музикантите, до момента те не са получили "нито пени".

   Brian на пропуска да похвали и Рами Малек, който изигра ролята на Freddie Mercury. Според китариста, актьорът се е превъплътил в легендарния певец много достоверно.

 

brian may



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Адвокат 12.05.2019 15:55:03 отговори + 18 0
Така е. Музикаутор плаща веднъж годишно. През останалото време трупа лихви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".