Британците MIDAS FALL се завръщат в София на 10 ноември

15 окт 2015, 14:20 ч. 606 / 5 0
пред./следв.

   От "Rawk'n'Roll" разпространиха следното съобщение:

Британската пост-рок банда Midas Fall пристига на 10 ноември в София за концерт в клуб Mixtape 5. Лайвът ще бъде част от турнето, подкрепящо третия албум на групата ”The Menagerie Inside”. Разбира се, освен нови парчета, Midas Fall ще свирят и много музика от предните си издания.

През септември Midas Fall издадоха своя трети дългосвирещ албум “The Menagerie Inside”, мастериран от легендарния Ed Brooks, работил над издания от групи като Pearl Jam, Death Cab for Cutie и Caspian. Албумът е посрещнат изключително добре от критика и фенове, и показва едно логично развитие в музикалните търсения на групата.

Концертът ще бъде в малката зала на клуб Mixtape 5, като билети ще се продават на входа, в деня на събитието. Информация за начален час, цена, както и кой ще бъде специален гост от българска страна, очаквайте в следващите дни.

още за:

Midas FallRawk'n'roll


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".