MIDAS FALL и RAISED BY SWANS с концерт в София на 22 ноември

19 окт 2017, 15:37 ч. 471 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Шотландската алтърнътив пост-рок формация Midas Fall ще ни посети за пореден път на 22-ри ноември с концерт в клуб Live & Loud като част от европейското си зимно турне. Съчетаваща елементи от алтърнътив и пост-рок, ембиънт и гот рок, както и ясно доловими прогресив и електронни влияния, музиката на Liz и Rowan е пропита с нотки на есенна отнесеност и меланхолична красота. Наред с песни от цялата им дискография, групата ще представи материал от предстоящия да излезе през пролетта на 2018-та четвърти нов албум.
Сцената ще дели и канадският соло-артист и мулти-инструменталист Raised by Swans, чиято музика носи със себе си призрачната аура на носталгична замисленост и интровертна самота. Гостуването му се пада част от вече второ турне с Midas Fall, по време на което ще чуем песни от трите му албума, както и от очаквания през 2018-та нов албум.

Вратите на клуба ще отворят в 20:00, а пръв на сцената ще излезе Raised by Swans в 21:00. Цената на билетите ще е 12 лв. с възможност за предварително закупуване през портала на eTicketsMall, както и на място в деня на събитието.

Турнето ще премине и през Пловдив на 21.11 в Bee Bop Cafe.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".