BRITISH LION на Steve Harris работят по втори албум, чуйте песента "Spit Fire"

28 окт 2018, 09:05 ч. 927 / 4 4
пред./следв.

   Страничният проект на басиста на IRON MAIDEN Steve Harris - BRITISH LION - в момента работи по втори албум, наследник на едноименния дебют от 2012-а. Групата започва и световно турне на 1 ноември, като новата творба се планира да излезе през 2019 г. По-долу може да чуете студийна версия на една от новите песни на BRITISH LION - "Spit Fire", която ще бъде включена в диска.

   Обиколката стартира в Канада и продължава в Южна Америка и Япония. Вероятно след това ще бъдат обявени и дати за Европа.

 

 

steve harris



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дядо ви Рок от епохата на 29.10.2018 10:59:17 отговори + 1 2
Като не ви харесва- не го купувайте.Има пазар за такава музика.Просто бизнес.Просто капитализъм.Търсене и предлагане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лъвът от Лъвов мост 29.10.2018 00:31:18 отговори + 5 2
как може тази банда да е толкова тъпа, при положение, че Харис е направил Айрън Мейдън... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.10.2018 16:32:16 отговори + 3 4
Мейдън 1980-1982 едно към едно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 28.10.2018 10:11:50 отговори + 8 2
Макар плешивият вокалист да пее една идея по-добре, отколкото в дебютния албум, едва се изтрайва. Толкова ли Харис не можа да намери един свестен певец, та се спря на този анемичен глас? Ако на това парче пееше някой вокалист, подобен на Дио, щеше да звучи няколко класи отгоре.
Ще бъде също като в дебюта - добра музика с отвратително мяучене, като вокали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".