BRITISH LION на Steve Harris ще издадат втория си албум в началото на 2020 г.

24 окт 2019, 16:29 ч. 806 / 15 2
пред./следв.

   Страничният проект на басиста на IRON MAIDEN Steve Harris - BRITISH LION - ще издаде втория си студиен албум в началото на 2020 г. На този етап музикантът споделя, че материалът за творбата е почти готов.

   Една от новите песни на групата - "Spit Fire" - бе пусната онлайн още преди година. През декември BRITISH LION ще предприемат турне в Обединеното кралство, на което ще изпълняват и друго ново парче - "Bible Black". Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

steve harris



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ringo Mlad 24.10.2019 20:50:48 отговори + 4 1
Iron Maiden са най-великата банда на света, но соловият първи опит на Стив Харис - пълен провал, първият албум не се слуша.... колкото и пъти да се опиташ да го харесаш, все едно да се опиташ да харесаш Цецка Цачева.... Брюс също ще издаде солов албум и се обзалагам, че ще е убийствен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 24.10.2019 19:39:33 отговори + 4 0
Ако вокалите ще бъдат пак на онова мяукащо недоразумение от първия албум, сори, Харисе Стив, няма въобще да направя опит да го чуя.
А първия му албум си купих на сляпо. Едни 20 и кусур лева на вятъра.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".