Броени дни до концерта на Roger Hodgson от SUPERTRAMP

24 юни 2014, 17:22 ч. 420 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени дни остават до концерт на Роджър Ходжсън съосновател на Supertramp, една от най-великите прогресивни рокендрол формаци, за първи път на живо в София по покана на музикална компания Жокер медиа.

Легендарният певец и текстописец пристига с бандата си на 1 юли в зала 1 на НДК за представи едно зрелищно и незабравимо шоу, като феновете ще имат възможност да чуят песни от хитовия му, албум „ Закуска в Америка“, оставащ №1 в класациите повече от 30 години.
За 35-та годишнина от излизанетоизлизането му - промоционални билети на цена от  35 лв.

До него на сцената ще застанат Aaron MacDonald (саксофон), Kevin Adamson (клавишни), David J Carpenter (китара), Bryan Head (барабани) .

„Писането на песни е невероятен и магически процес. За мен музиката винаги е на първо място . Това е като кратка любовна афера , заражда се в главата ми и е там през цялото време, също като влюбването . Музиката е мястото, където аз изразявам най-дълбоките емоции, най-дълбокия си копнеж , най-дълбоката си болка и радост и въпроси“ – споделя Ходжсън.
• През май 2005 Роджър Ходжсън получава награда от ASCAP (Американска академия на композитори , автори и издатели ) в знак на признание на неговата песен „Give A Little Bit“. През 2007 г. той получи отново награда от ASCAP , за песента „Закуска в Америка“.

• „Give A Little Bit“ беше номер едно в рейтингите на САЩ в продължение на шест седмици, а през 2004 г. и се превърна в химн на много благотворителни организации по целия свят , особено след цунамито , урагана Катрина и урагана Санди .

• През май 2012 г., Роджър бе уважен от Франция с Кавалер на Ордена на изкуствата. Тази престижна награда е създадена през 1957 г. от френския министър на културата за значителен принос към изкуствата.
Оказва се, че голям почитател на групата е лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който освен, че заяви лично присъствие, любезно подкрепя събитието.

За комфорта на звездите вносителят на Ауди за България , фирма „Порше БГ” ще осигури луксозен превоз на - Ауди А8 , А6 и SUV модела. По време на престоя си в България Роджър Ходжсън ще се вози във флагмана на продуктовата гама на марката Ауди А8, 4.2 TDI.

Гостите ще бъдат настанени в бизнес- хотел „ Даунтаун“, разположен в самият център на столицата.
На 30.06 / понеделник/, Роджър ще бъде гост в Шоуто на Слави.

Ако искате да научите повече и изживеете 2 часа с истинската музика, значи сте попаднали на правилното място – 1 юли, зала 1 на НДК от 19.00 часа. Тези, които все още не са закупили билети (в мрежата на Ивентим и касите на Билетен център НДК) могат да го направят и си подарят едно незабрававимо преживяване.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име 30.06.2014 14:39:41 отговори + 0 0
WEROCK, защо всъщност не напишете една статия как организаторите на концерта прецакват хората закупили си предварително билети и колко безумна практика е това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име 27.06.2014 18:53:34 отговори + 0 0
Ами то май няма продадени дори 200 билета.
Залата ще е тотално празна. Да не говорим, че са намалили доста цените, щото явно никой не купува - което значи, повече никога няма да си купувам билет за концерт предварително, ако ще да свършат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 24.06.2014 23:18:34 отговори + 0 0
Нямам търпение.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".