Броени дни до началото на турнето "ФОНДАЦИЯТА празнува ЩУРЦИТЕ на 55 г."

2 юни 2022, 14:09 ч. 1158 / 9 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени дни до “ФОНДАЦИЯТА" празнува “ЩУРЦИТЕ" на 55 г.” на 10 юни във Варна

За първи път от 5 години насам “Шурците” се събират на една сцена

Остават броени дни до големия концерт “Фондацията" празнува “Щурците” на 55 г.” във Варна – на 10 юни в Летния театър от 20:30 ч. За първи път от 5 години насам “Шурците” ще бъдат заедно на една сцена, а събитието е сред първите от лятното, актуално турне на супер групата “Фондацията”. На сцената към звездните Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, ще се присъединят и легендарните Валди Тотев и Георги Марков. Всички те ще изпълнят заедно най-големите хитове на знаменитата група.

“Радвам се, че в празнуването на 55-ата годишнина от началото на "Щурците" ще участват Валди Тотев и Георги Марков. Вече направихме един такъв концерт в Русе. Сигурен съм, че на 10 юни в Летния театър във Варна ще стане страхотен концерт, защото сърдечната варненска публика винаги ни е насърчавала да се раздаваме до край”, сподели Кирил Маричков в свое интервю.

Музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи само до края на 2022 г.

Супер музикантите ще посетят Варна на 10 юни - Летния театър, следва Бургас – 21 юли Летен театър, Тутракан - на 28 юли, Пловдив - Античен Театър на 5 август и Созопол, в рамките на “Аполония” - на 4 септември.

Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, само историята ще покаже.

Билети за предстоящите концерти можете да намерите в системата на Ticketportal.bg, Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или направо от тук.
Подробности можете да следите във фейсбук страницата на Ticketportal.

 

още за:

Фондацията


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Минчо 2.06.2022 17:47:13 отговори + 4 0
Много хубава новина!Що се отнася до сбогуването с Щурците,то е факт отдавна вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".