Брой 41 на "Про-Рок" излиза на 24 октомври, в него пак няма блек

17 окт 2007, 10:43 ч. 517 / 9 92
пред./следв.
"Няма блек!" е един от най-често отправяните упреци към 'Про-Рок', който сме чували през годините, както и "Пак няма блек!", също "Няма блек!" и не на последно място - "Няма блек!". Сигурни сме, че такива обвинения биха се чули дори да сложим CRADLE OF FILTH или DIMMU BORGIR на корицата, защото нали "те вече нямат нищо общо с блека" :-) Та, по тази логика - въпреки че сега на корицата са DARKTHRONE - пак няма блек! Ако ще и цял брой, посветен на CARPATHIAN FOREST, TAAKE и пр. да издадем, пак няма да има блек метъл в 'Про-Рок', това е положението :-) И така, както виждаме колко са "многобройни" и "активни" феновете на този стил на всеки блекметъл концерт у нас, виждаме и колко гласовити могат да бъдат зад компютрите си, дойде ли време да излиза новият ни брой ;-) Сега ги поздравяваме с 41-ото Праведно отроче :-)

   Но, да преминем по същество - както вече сте разбрали - водещата тема на новия брой, който ще излезе на 24 октомври, са DARKTHRONE и те са на корицата, която виждате по-долу, а няколко страници отвътре може да разгледате тук.

   "Черно. Студено. Вали ситен дъжд, постепенно обръщащ се на сняг. По черния път, водещ към сивия хоризонт, локвите бавно замръзват. Най-близкото населено място е на двадесет и пет километра. Утрото ще настъпи след четири месеца. Единствено светлинката на малката, но уютна кръчма, огрява лицата на двама дългокоси мъже. Димът от цигарите им се разнася из цялото помещение, а в поредната бутилка домашна водка "лунен блясък" се отразяват две отегчени до смърт, видимо недоспали и вече попрепили физиономии... В очите им се чете сарказъм, омраза, пренебрежение към целия свят на хората и неговите смешни желания и страсти, но и едно необяснимо наслаждение от самотния живот сред начумерените и необятни иглолистни гори...
   ...Въображаемият декор в настоящия разказ се намира в съвсем реалната Норвегия, а неговата тема е едно непреходно явление, рожба на черната зима - законодателите на метъл примитивизма, блек динозаврите с черно чувство за хумор - Darkthrone!"

   Още в броя:
   ICED EARTH, OVERKILL, RIVERSIDE, THE BLACK DAHLIA MURDER, SOILWORK, H.I.M., EVILE, ALCHEMIST, LIMBONIC ART, DOWN, Blaze Bayley, WINDS, MALEVOLENT CREATION, MADBALL, MINISTRY, FULL BLOWN CHAOS, ASTRAL DOORS, ANTERIOR, THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT, KNIGHT AREA, PIG DESTROYER, SLOUGH FEG.
   Рубрики - "БГ Рок" - ЛОТ ЛОРИЕН, I.T.S.I., "Силует" - Terry Bozzio, "Скенер" - EXPLOITED, "Продуцент" - Michael Wagener, "Художник" - Paul Romano, "My Space" - EASTTRIBE, OVERDAWN, "Китарни титани" - Marty Friedman, "Бащите на Рока" – VAN DER GRAAF GENERATOR.
   Големи плакати - MOONSPELL и EXODUS.
   Новини, информация за предстоящи албуми, много ревюта и др.

още за:

Pro-Rock


Коментари   (92)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


демон 29.10.2007 20:17:05 отговори + 0 0
Това "няма блек" ми звучи малко като "няма бира"!Ха-ха-ха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дарк 26.10.2007 15:59:30 отговори + 0 0
Аз пък отдавна не съм чел за толкова много и интересни банди. Особено за Alchemist ми стана много интересно и ги открих сега чак. Поздравления! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 26.10.2007 15:42:06 отговори + 0 0
Броя не е много силен, но екипът не е виновен. Просто повечето групи не са толкова интересни. Но материала на Стифф за дългите имена е маниашки!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.10.2007 09:23:43 отговори + 0 0
Izrod - 2007-10-23 16:22:36
Така е, радио & касетофон ехе-е-е-е... А, ако е и двукасетъчен цена няма ))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак съм аз 23.10.2007 19:19:34 отговори + 0 0
ей най накрая се завърнах след доста голяма интернет суша феновете на списанието са се активизирали, отдавна не ми беше отнемало повече от 20 мин да изчета коментарите "твърд еректорат" пък аз тоя брой ще си го купя щот мразя блек и понеже няма затова ще си го купя

п.п. умрях от смях с тея по долу кадето не схващат иронията на авторите на списанието и на феновете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Alloces 23.10.2007 18:37:49 отговори + 0 0
Ревово от злобни блекаджий които се имат за тру и пишат по форумите,а на велики събития като концерта на Dark Funeral бяхме шепа хора.Айде дано поне се отсрамите и дойдете на Ancient(все пак свирят в сф на ваша територия).Елате на концерта или останете тру зад компютрите
Поздрави на всички и техните семейства!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 23.10.2007 16:52:50 отговори + 0 0
живеем в модерни времена!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 23.10.2007 16:22:36 отговори + 0 0
Разглезиха се келешите.Едно време се записваше от радиото на касетофона... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.10.2007 11:04:21 отговори + 0 0
Анонимен,споделям спомените за "Събота" и "Дума",понеже и аз съм от по-дъртите метъли.Но мнението ми се различава за ПРО-РОК.Екипа на списанието според мен е супер професионален и всички са далеч напред интелектуално.А що се отнася до различните желания на феновете,мога да споделя опита си от кметуване един мандат-"угод нема".На малките фенчета "Ту млякото горещо,ту пък друго нещо..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 22.10.2007 22:58:58 отговори + 0 0
А,хахахах,Гергана Лазарова,хахах.Какви имена слагаше на бандите хахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.10.2007 21:34:21 отговори + 0 0
Да, знаем я приказката - ти определено си гъз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2007 19:52:29 отговори + 0 0
Ей лапета, няма от къде да знаете как едно време се радвахме на в-к "Дума" понеже всеки петък имаше рок страница (Tiamat, Slayer, Sepultura...)Много сте глезени нещо. А и при всичката информация в нета, тея списания са...(без коментар). Едно време нямаше нет, имаше само Гергана Лазарова и Събота-а-а-а-а хахаха. Стига сте се карали за глупости. Има хора които решават каква ще бъде корицата, съдържанието и т.н. Отделен въпрос е вече дали самата информация, ревюта и т.н. са поднесени професионално или фенски... Според мен е второто и затова не чета Про-рок, но нямам нищо против списанието. На който му харесва да си го чете. Осве ннякое друго интервю... Друго според мен няма за четене. Едва ли би хсе вслушал в мнението на някой от хората отразяващи албумите... Без значение за ме е какво мислят те. Имам си любими групи и каквото и да пишат из ревютата не ме вълнува... За гъза и мението я знаете приказката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lestatia 22.10.2007 16:33:20 отговори + 0 0
Мнооогоо сте оригинални!Броят вече е факт...какво искате не мога да разбера?!Като пише за Дарктроун за това ще четете!И не мога да разбера какво е това избирателно купуване...аз всеки месец си взимам списанието и чета всичко от до!Слушам блек..имам желание да чета за любими групи,но като няма не съм тръгнала да рева.Бъдете благодарни че го има списанието щот е единствено!Евала хора!Продължавайте все така!Който не му харесва да не си купува...****** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aggressive Perfector 22.10.2007 16:00:07 отговори + 0 0
Абе как да не пишат Про-Рок за блек ве?! Mayhem кво бяха?! Биографията на Бурзум, помня, че имаха и историята на блека в някой стар брой... Това са първите работи, които ми идват наум. Помня, че имаше и интервю с Dark Funeral... А Крейдъл и Боргир, че не са блек - не са. Също новият Дарктроун - има блек, но си е с подчертана пънк нишка. На който не му харесва - Fuck Of f And Die, заглавието си казва всичко... Само че блек ултрасите си мислят, че светът се върти около любимия им стил и всяко списание трябва да е пълно със статии за групи, които нямат нищо издадено, и имат записани 5 песнички ама са "TRVE" и "KVLT". Аре стига! Про-рок не е ъндърграунд издание и не е специализирано в даден стил. Пичовете се опитват да пишат за всичко, но това естествено е трудна работа, защото всеки се чувства "ощетен" - ама нямало за класически рок, ама къде бил "истинския" блек... Като не ти харесва какво има в списанието - не го купувай! Стой си зад компютъра вкъщи, прави се на TRVE и разправяй как Dark Funeral са шибани позьори и затова не си отишъл на концерта им. Списанието е супер, продължавайте в същия дух! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дарк 22.10.2007 11:49:34 отговори + 0 0
Така като гледам май част от вашите читатели са почнали да оглупяват. Не ви е лесно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


митко 22.10.2007 11:30:20 отговори + 0 0
Редовен читател на вашето списание съм!..Но започнахте да оглупявате и да се водите по-този тъп комерсиален блек!Вижте си каква смешна корица предлагате на новия брой!Някакви неудовлетворени примати...Какво се водите по-акъла на блек идиоти!Оставете ги да гният в тъмнина,там им е мястото-нещастници!Толкова прекрасни позитивни албуму излизат на велики банди, достойни да заемат първа страница..а вие..спрете с този блек..СТИГА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2007 22:36:37 отговори + 0 1
абе стига с тоз блек метъл,стига с тез простотии вече.....Кой нормален човек ши седни да ги слуша тез дивотии??...Има си рок енд роул и това е.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 20.10.2007 23:08:48 отговори + 0 0
Limnoniccc Artt супер, радвам се че пише за тях!!!! този брой като цяло изглежда доста добре - определено ще си го купя! Относно блек метала ... това стана вече доста изтъркана тема не ми се говори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal oder Was? 20.10.2007 12:03:57 отговори + 0 0
"Черно. Студено. Вали ситен дъжд, постепенно обръщащ се на сняг. По черния път, водещ към сивия хоризонт, локвите бавно замръзват. Най-близкото населено място е на двадесет и пет километра. Утрото ще настъпи след четири месеца. Единствено светлинката на малката, но уютна кръчма, огрява лицата на двама дългокоси мъже. Димът от цигарите им се разнася из цялото помещение, а в поредната бутилка домашна водка "лунен блясък" се отразяват две отегчени до смърт, видимо недоспали и вече попрепили физиономии... В очите им се чете сарказъм, омраза, пренебрежение към целия свят на хората и неговите смешни желания и страсти, но и едно необяснимо наслаждение от самотния живот сред начумерените и необятни иглолистни гори...
...Въображаемият декор в настоящия разказ се намира в съвсем реалната Норвегия, а неговата тема е едно непреходно явление, рожба на черната зима - законодателите на метъл примитивизма, блек динозаврите с черно чувство за хумор - Darkthrone!"

10X!

Е, сега вече ще си купя Про-РоК!
Остава да си купя и F.O.A.D. :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Luis_Cipher 20.10.2007 11:26:30 отговори + 0 0
бе за истинския бляк метъл четете списание "Бразди" - там се описва нашироко аграрното изкуство, както и житието-битието на Белчо, Сивушка, Моканина и Другоселецът. Дяволът да ви дявослови! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tintiri-mintiri 20.10.2007 06:46:39 отговори + 0 0
как 666те горим в ада като няма ад?иначе съм фен на блак метала,Дарктрон са класика-истински първичен блак метал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DarkwavE 20.10.2007 00:20:57 отговори + 0 0
Анонимен май и това не е проблемът, тъй като списания като Rockhard, които също спадат към "праведната музика" пишат за въпросните групи, само че те могат да си позволят да НЕ се ограничават с едни и същи добре познати групи всеки брой,а да засягат по-обширно стиловете без да им пука, че ще има винаги някой които да недоволства за нещо...както е в случая с блекметълът... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2007 23:40:22 отговори + 0 0
@DarkwavE: човек и аз искам Diary of Dreams, искам и Otto Dix, и Sopor Aeternus ама... явно не спадат към "праведната музика" )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 19.10.2007 19:05:11 отговори + 0 0
пич ти май не следиш хич списанието,вече има една статия за тях,май в броя с куийнсрайк,пък има поне две ревюта в списанията,пък за темата за блека не ми се занимава,само ще кажа,че беше време блек група да е на корицата,макар,че точно дарктрон,бе няма значение,както друго това че има блек корица не означава,че в броя има блек,бе няма смисъл,то ако човек е разумен ще разбере,доволен съм и много се надявам статията за лимбоник арт да е поне две страници,а не едно мизерно интервю,бе както и да кажа този брой ще го сложа в рамка,до тези с блек метъл в началото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2007 18:30:29 отговори + 0 0
А аз пък ще доживея ли да видя Norther в про-рок? :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DarkwavE 19.10.2007 18:27:34 отговори + 0 0
А ще доживея ли да видя нещо за групи като Diary of Dreams в про-рок, или ще трябва пак да си купувам чужди списания ( ROCKHARD ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2007 14:35:07 отговори + 0 0
4 лв. как може да не знаеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЬЯА 19.10.2007 14:24:52 отговори + 0 0
А колко е цената на това списание ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2007 13:08:14 отговори + 0 0
А кога е имало корица с неистинска блек банда ? Първата блек корица изобщо. Освен ако оня гей Мерилин не го преброиш за нещо такова :Д... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

петко 19.10.2007 12:57:29 отговори + 0 0
За 5 години (ако не се лъжа),това е първата корица с истинска блек банда,време беше!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Vampiria 19.10.2007 12:55:07 отговори + 0 0
Кой казa MOONSPELL??!! Жестокоо! Отдавна се надявам да пуснете техен плакат ! Евала! ^_^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrakkkkkkkkkkk 19.10.2007 12:33:17 отговори + 0 0
Тва ще е много гот брой. Нищо че няма блек. И както виждам че е казал апокалипсиса- без думи, каквото и да значи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2007 12:21:46 отговори + 0 0
Че то никой не може да е конкуренция на Про-РОК в България. И като казвам никой, имам предвид НИКОЙ. Нали ги видяхме ония отрепки SMF със паляците от metal world..хахах, чак ми става смешно като се сетя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2007 11:40:41 отговори + 0 0
Така ще бъде като има едно списание ориентирано към рок феновете. Винаги ще има недоволни... Хубаво е да има повече печатни издания (въпреки, че нета "уби" всякакъв интерес към тях)най-малкото за конкуреция, задоволяване на определени вкусове... Е, не...в БГ това трудно ще станереалност... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2007 10:51:45 отговори + 0 0
Вас па кво ви е*е за блека? Нали има ХИМ, другия брой го чакам с Линкин Парк на корицата и плакат на Токио Хотел. Би било много хард!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стоян 18.10.2007 23:52:40 отговори + 0 0
Шиб**те се всички и който издържи - да заповяда на олд скуул барикадата, хехе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.10.2007 20:31:08 отговори + 0 0
ЕЕЕЕ БРАВО ПЪРВАТА БЛЕК МЕТЪЛ КОРИЦА !!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 18.10.2007 16:44:08 отговори + 0 0
Пък аз имам само броя с ТууЛ на корицата и това ми е достатъчно!
Блак метал и баба им, не ме вълнува много, но новия Лимбоник Арт е найстина много добър!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 18.10.2007 15:34:05 отговори + 0 0
funk-soldier,със свалени(или полу) гащи ходят феновете на Коян. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 18.10.2007 15:05:01 отговори + 0 0
Браво! Не купувам Про-Рок, но този брой ще си го взема дори ако ще да е само заради няколкото надписа от типа на LIMBONIC ART, DOWN, DARKTHRONE...този плакат на MOONSPELL...
Ако тенденцията продължи, има вероятност и аз да стана от редовните читатели някой ден
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.10.2007 13:35:02 отговори + 0 0
ами прави са си хората, аман от хеварщини!!! дайте малко по-сериозни или увеличете броя на страниците...тцтцтцтц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 18.10.2007 13:07:38 отговори + 0 0
тъпа причина да сложите блек група, само 'щото някви мрънкали...пак си събухте гащите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Галя от Сатен 18.10.2007 11:19:48 отговори + 0 0
Дарктрон са толкова истински, колкото и мойте джуки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

семепровод 18.10.2007 09:57:51 отговори + 0 0
чак пък комерсиални... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 18.10.2007 08:34:52 отговори + 0 0
Към Анонимния(той си знае кой от всичките):
В Про-рок трябва да пише за по-известните(комерсиални ги наречете) блекове като Darkthrone,Mayhem,Marduk,Gorgoroth,Satyricon(...)За ъндърграундите не би следвало да има,защото когато по-широка аудитория знае за тях,се обезсмислят донякъде.Има много подходящи за слушане сред тях,но качеството на записите е под всякаква критика и не всеки може да ги изтърпи,хаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.10.2007 23:57:07 отговори + 0 0
екстра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 23:09:24 отговори + 0 0
уи за блека обаче Дарктрон са велики евалата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 22:40:50 отговори + 0 0
darkthrone още ли не са остригали косите лелее мн потъват тез двамцата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 22:22:26 отговори + 0 0
"Анонимен - 2007-10-17 13:41:12
кой е тоя блек? " В края на 80-те имаше един хит "Wonderful Life" (справка YouTUBE)изпълняван от Блек =D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 22:02:03 отговори + 0 0
блек метъл.......това е мн относително.някои тру блек метъл би ли обяснил какъв блек метъл би трябвало да има в про-рок.за мен тоя стил не е стоиностен и всичко от кредъл до мейхем е напълно бесмислено,но вс епак ми става интересно кой групи спадат към "истинския некомерсиален блек метъл"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 17.10.2007 21:10:24 отговори + 0 0
Ще го купя заради Exploited,Paul Romano,Iced Earth,Overkill и плаката на Exodus и заради факта,че не пропускам брой ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 20:38:13 отговори + 0 0
няма блек, сиренето и то на привършване, и блек няма, хммммпф..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стойчо 17.10.2007 20:37:04 отговори + 0 0
Може ли още да се поръча с пощенски запис някои от по - старите броеве?Знам че до 16 вече са изчерпани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 17.10.2007 20:28:48 отговори + 0 0
ВЪПРЕКИ факта че няма блек , ОТНОВО МЕГА ЗДРАВА КОРИЦА! Евалос мучачос! Мучос комплиментос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

finisterra 17.10.2007 20:19:47 отговори + 0 0
Moonspell... бравос! ще е хубав брой... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MORTY 17.10.2007 19:22:31 отговори + 0 0
Лично аз смятам,че има за всички по нещо.И този брой ще си го купя.Поздравявам екипа на Про-Рок за доброто списание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

modern metal - I don 17.10.2007 18:42:50 отговори + 0 0
личи си кви фенове четат списанието... половината се изказаха така, че просто се чу едно глухо подпръцкване, другата половина слушат хим и кретени филт, Галя от Сатен (ахахаха) се изказва по възможно най-компетентния начин за Дарктрон... въобще - страхотни купувачи(читатели) има това списание ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 17.10.2007 18:38:24 отговори + 0 0
АЗ ПЪК ЩЕ СИ ГО КУПЯ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 17.10.2007 18:14:40 отговори + 0 0
е този брой няма как да не си го купя....гот... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Krieg 17.10.2007 17:27:21 отговори + 0 0
точно за cradle of filth няма нужда ...за тях и в "хай клуб" можеш да прочетеш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.10.2007 17:26:10 отговори + 0 0
Се бъзикате с блекърите и 666те горите в Ада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.10.2007 16:59:55 отговори + 0 0
thanks-only black is real Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 16:58:15 отговори + 0 0
Плакат на MOONSPELL-страхотно! Но ина4е другото не ме кефи. Но ако издадете в някои от следващите броеве нещо пове4е около CRADLE OF FILTH -гаранция,4е ще си го взема. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Krieg 17.10.2007 16:37:39 отговори + 0 0
И пак няма блек...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 15:49:43 отговори + 0 0
Нямам търпение да прочета за Виле Вало! Благодаря ви, благодаря ви! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 17.10.2007 15:24:14 отговори + 0 0
Чак сега забелязах,че има за любимата ми блек група H.I.M. Даже крилца ми поникнаха от радост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Блек метълката 17.10.2007 15:06:56 отговори + 0 0
е*аси ПАК ник'ъв блек! :мрън:
няма да си го купя пък!!! ;-))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trash 17.10.2007 14:08:47 отговори + 0 0
ООО плакат на Еxodus Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nemesis 17.10.2007 14:03:01 отговори + 0 0
Шшшт- тихо! много сте зле бе! Хаха май верно некои хора са все недоволни от нещо! Limbonic Art кво са бе?! Айде пък някои идиот да посмее да каже че са блекеднрол/пък/рокендрол?! Darkthrone ще ме извинявате ама никъв пънк не са и изобщо кви са тия глупости дето са се изписалии... айде малко се слушайте като говорите щото отстрани е смешно!
ПФФ аман от недоволни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 17.10.2007 13:59:04 отговори + 0 0
и пак няма блек (rofl) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nemesis 17.10.2007 13:55:40 отговори + 0 0
Ооо този брой ще се купуваааа!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 13:41:12 отговори + 0 0
кой е тоя блек? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 17.10.2007 13:40:20 отговори + 0 0
Плакат на Moonspell!! Ще се одера от кеф.. ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 13:32:59 отговори + 0 0
Alchemist! Ийй, как сте се сетили за тая яка банда???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mordiro 17.10.2007 13:26:02 отговори + 0 0
Народе, разбери! Няма вече Блек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.10.2007 13:23:40 отговори + 0 0
е то Darkthrone са пънк/рокендрол,така,че блек немааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 17.10.2007 13:08:33 отговори + 0 0
Ама най-големите "касапи" HIM са там,нали,а?А?Нещо да кажете по въпроса)))))))хахаххааха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kojo 17.10.2007 12:45:45 отговори + 0 0
супер брой с много интересни групи! силни както винаги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 17.10.2007 12:33:35 отговори + 0 0
Нещо не ми харесва и тоя месец май няма да купувам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дарк 17.10.2007 12:24:07 отговори + 0 0
Блекендрол свирят те. Няма да има блек. Immortal догодина като издадат - те свирят траш, Емперър - те са прог блек. За Диму и Кредъл - ясно, че не са блек. Пак няма блек ((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 17.10.2007 12:20:11 отговори + 0 0
Е ве братче веее!!!Пак ли нема блек веее!Ми те Darkthrone нали свирят NWOBHM... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Галя от Сатен 17.10.2007 12:14:53 отговори + 0 0
Darkthrone са по смешни и от Димчо Бургер. И сигурно са най-некадърната група от всички, за които пише в броя. Това ли е тенденцията - най-некадърните на корицата?? Те са толкова култови, колкото Къци Вапцаров е духовит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 11:54:14 отговори + 0 0
Слагаш единия и като ти писне или пожълтее, го обръщаш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dragon 17.10.2007 11:52:53 отговори + 0 0
Супер брой ще е. Само малко блек можехте да сложите!

П.П. Е как ще сложите две толкова яки групи на един и същ плакат, ся половин час ще се чудя кой да си сложа.
П.П.П. Не ми предлагайте да си купувам нов брой, няма
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lapsiz 17.10.2007 11:30:22 отговори + 0 0
Най-после нормална, дори много добра корица! Не ме кефи че пак има лепнат лозунг, а бе колкото по-изчистено...Но започвате да влизате в пътя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Лора 17.10.2007 11:24:47 отговори + 0 0
Браво! Браво за VAN DER GRAAF GENERATOR!
Много ми хареса ревюто за новия албум на FISH, дано казаното се потвърди, че и още повече дори!
Да живее ПРОГРЕСИВ РОКА! :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 11:16:07 отговори + 0 0
Пак явно ще има витийства на Стаматов на тема прогресив рок

От друга страна обаче има поне четири задължителни материала! Само се плаша кой ще прави скенера на Експлойтед и материалите за Министри и Лот Лориен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 17.10.2007 11:13:57 отговори + 0 0
Браво, браво ! Як ще е новият брой. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дарк 17.10.2007 11:10:35 отговори + 0 0
Дан пак да има някое забавно интервю с Фенриз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 17.10.2007 11:06:15 отговори + 0 0
Разбира се, че не. Няма блек! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 17.10.2007 11:02:50 отговори + 0 0
Като са на корицата Darkthrone значи ли,че вътре има блек? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2007 10:55:58 отговори + 0 0
АААААрргхх, защо пак няма блек?!??!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".