Подробности за новото алтърнатив парти в "Строежа"

17 окт 2007, 11:32 ч. 213 / 3 0
пред./следв.
На 22 октомври 2007 г., понеделник, ще се проведе алтърнатив вечер в клуб "Строежа". Музиката ще бъде изцяло подчинена на рок-алтернативната насоченост, а част от стилообразието може да бъде обобщено с определенията гръндж, брит поп, инди, ню уейв.

    Групи, които със сигурност ще звучат на 22 октомври в "Строежа" - PEARL JAM, NIRVANA, ALICE IN CHAINS, RED HOT CHILI PEPPERS, FAITH NO MORE, SOUNDGARDEN, STONE TEMPLE PILOTS, OASIS, THE CURE, DEPECHE MODE, R.E.M., SMASHING PUMPKINS, TOOL, DOORS, KULA SHAKER, PLACEBO, METALLICA и много други.

    Специален гост на алтернативната вечер ще бъде добре познатият от радио "Z-Rock" водещ Краси Москов. Той ще се включи зад пулта с близо двучасов сет от избрана от него селекция от музика.

    "Учтивият Мос" води предаванията "Hijack Show", "Thunder Sport" и "Часът на Jack Daniel's".

    Рок-алтернативната вечер започва активно от 21:00 ч., а входът е свободен.

още за:

Stroeja


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".