BROND ще подгряват концерта на PHILM в София на 7 март

10 фев 2015, 16:25 ч. 1167 / 4 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Софийската банда BROND ще подгрява концерта на PHILM в София. Новият проект на Dave Lombardo - PHILM, ще свири на 7 – ми март 2015 г. в столичния клуб Terminal 1. Билетите за концерта са на цена от 35 лева на предварителна продажба и 40 лева в деня на събитието, а бройката им е ограничена до 450 броя с оглед капацитета на клуба. Те могат да бъдат закупени в мрежата на eventim и онлайн на eventim.bg. [поръчай онлайн]

 

1poster_philm_logoterminal1_cmyk_web



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BrondRiffMachine 11.02.2015 10:07:00 отговори + 10 0
BROND са група от София съставена от останките на група GRДD и още няколко действащи, недействащи и бездействащи групи. BROND все още нямат издадена книга, но работят по дебютно EP, което се надяват да им осигури концерти по множество мото-събори из страната, където да изпълнят богатия си репертоар от кавъри на Judas Priest, за да може да им бъде заплатено пребогато в кебапчета – валута която е доказала стабилния си курс сред музикалните среди в България.
BROND са акапелно-рифориентиран-квартет, който се явявал на прослушване във всички музикални формати в България, но безуспешно, защото сингбекът не им тръгва поради факта, че записват само на касетки, които както знаем са остарял формат и вече не се издават. Въпреки неуспехa им, Саня Армутлиева и Заки стават огромни фенове на BROND и очакват с нетърпение да им изядат кебапчетата след като групата направи фийчъринг с поредната българска рап-надежда.

Вдъхновени от групи като TORCHE, BARONESS и ASIWYFA, BROND се определят като пост-пост-пост-слъдж, което все още не е официално приет музикален стил, но е пусната молба до Министерството на културата за неговото официално признаване. Мечтата на групата е да се прекратят военните конфликти между Израел и Палестина, както и между Русия и Украйна.

BROND Ви обичат и с удоволствие ще подгряват PHILM на 7 март 2015 г. в Терминал 1.
BROND са:

Вили – Китара/Вокали
Пеши – Китара/Вокали
Олег – Бас Китара/Вокали
Максо – Барабани/Cavalli

ЧУЙТЕ ДЕМО ОТ ПРЕДСТОЯЩОТО EP НА BROND ТУК – HTTPS://BROND.BANDCAMP.COM

МОЖЕТЕ ДА ИМ КАЖЕТЕ, ЧЕ СА БЕЗДАРНИЦИ ТУК - HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/BRONDBAND

#FUCKSHITUP #BRONDRIFFMACHINE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

А как иначе? 10.02.2015 18:21:32 отговори + 2 0
съвсем сериозно,дайте някаква мостра с BROND Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро Гюров 10.02.2015 16:56:35 отговори + 9 0
@ Как? - Пропусна няколко въпроса:
- Какъв е тоя Дейв Ломбардо?
- Какви са бъдещите му творчески планове?
- Какво мисли за българските жени?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

А сега де! 10.02.2015 16:39:07 отговори + 9 0
Как? Как успя да си толкова неинформиран и ограничен, че да не знаеш кои са тея Филм и кой е Дейвид Ломбардо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Как? 10.02.2015 16:30:17 отговори + 1 14
Какъв е тоя смотан плакат?
Какви са тея БРОНД и кои со тея ФИЛМ?
Каква е тази измишльотина и кой ще отиде?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".